PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93023}
4,4 6,0 tys. ocen
4,4 10 1 5953
D-War: Wojna smoków
powrót do forum filmu D-War: Wojna smoków

Fatalny film

ocenił(a) film na 1

W połowie wyłączyłem..... pierwszy raz mi się to zdarzyło, ale te beznadziejne dialogi i beznadziejne wykonanie tej historyjki ze smokami po prostu mnie powaliły. Odradzam,bo szkoda marnować czas.

ocenił(a) film na 1
kinomann

zgadzam sie z tobą...ja jednak wytrwałem do końca ale naprawdę szkoda czasu...totalna porażka ! :/ dziwi mnie fakt, że film ten ma tak wysoką średnią! :/

ocenił(a) film na 10
kinomann

Film ciekawy, lecz fabuła nieco denna i prosta do rozpracowania. Wykonanie niezłe za co trzeba pochwalić, ale mogło być lepiej...

kinomann

no spodziewalem sie czegos lepszego.. ale i tak nie bylo to az takie straszne :p Wedlug mnie na 7 tylko dla tego ze w filmie sa dosc dobre efekty specjalne... po za tym to zawsze moglo by byc lepiej

ocenił(a) film na 3
squirl_

Film został już spie***ony w fazie pisania scenariusza. Nic nie jest logiczne i jasne w tym filmie, od początku do końca (a szkoda bo pomysł na fabułę ciekawy). No, a jak podstawa, czyli scenariusz do dupy, pisany notabene przez reżysera, no to nie było szans na dobrą produkcję. Dobrym paradoksem jest fakt, że przed premierą tego filmu ludzie martwili się o to że będą straszne efekty, oj jak narzekali. Akurat efekty i muzyka to jedyne co w tym filmie jest znośne i w miarę na poziomie.

ocenił(a) film na 3
mar55tin

A apropo muzyki to lepiej jest jej posłuchać osobno, bo w filmie po prostu ginie całek tego bezsensownego chaosu.