Po przeczytaniu Waszych komentarzy na temat tego filmu nawet nie zamierzam się go dotykać, ale może znacie jakieś DOBRE filmy o smokach, dinozaurach, albo czymś podobnym? I mam prośbę, nie piszcie o jakichś dinotopiach czy czymś takim bo ja si pytam o poważne filmy :P
Jak chcesz dobry film o smokach (a właściwie jednym smoku), to polecam Ci "Ostatniego smoka" - film stary, ale ma klimat i trzyma poziom. Choć to raczej inny gatunek - czyste fantasy, bez elementów horroru.
klasyków jak Lotr, czy Park Jurajski chyba polecać nie będe :) ostatnio oglądałem The host - jest, może bez rewelacji ale naprawde niezły według mnie - może troche śmiesznie się zaczyna ale z czasem zmienia się w niezły dramat - no i jest tam potwór : D polecam:)
Zapomnieliście o takim przeboju jak 'Wejście smoka" :D
Stuprocentowy "Smok", który ma świetną oglądalność :)
Inne to:
Ostatni smok (film jak i książka rewelacyjne - w sumie niczym się nie różniły bo książka to jakby scenariusz tego filmu) oraz Eragon - taka sobie baśń. Może też Reign of Fire (Władcy ognia) czy Dungeons & Dragons (Lochy i smoki).
Facet to po co je czytales starciles swuj czas cenny . Zmien sobie zainteresowania mozesz krytykowac filmy masz prawo ale okresl sie jaka tematyke lubisz. Milego okreslania sie.
Pozdrawiam kinomaniak
Po pierwsze, czy widzisz żebym tutaj skrytykował jakiś film?
Po drugie to nie jest mój ulubiony gatunek, zazwyczaj oglądam horrory albo komedie. Po prostu chciałem obejrzeć jakiś dobry film z tego gatunku więc poprosiłem o pomoc bo takich nie znam. Pozdrawiam
PS. http://so.pwn.pl/lista.php?co=sw%F3j