Najpierw obejrzyjcie film w dobrej jakości na dvd i najlepiej na 50 calowej plaźmie, połączonej z kinem domowym a dopiero później wypowiadajcie się na temat tego filmu. Oglądacie filmy na monitorkach 20 calowych w beznadziejnych kopiach a później zniechęcacie swoimi opiniami innych, którzy chcieli by obejrzeć ten film. Oglądam wiele filmów i ten polecam wszystkim którzy lubią efekty specjalne. Dźwięk w 5.1 robi wrażenie.To że gra aktorów jest słaba i fabuła beznadziejna nie przeszkadzało mi wcale. Premiera na dvd była kilka dni temu. Polecam film wszystkim, którym podobają się filmy w stylu Transformersów. Jeśli natomiast wolicie filmy z dobrą grą aktorską to polecam Wojnę Charliego Wilsona, American Gangster lub Transfer.
A możesz mi podać powody dlaczego na 50 calowej plazmie? albo w kinie? bo ja jakoś nie wiem... mnie to w pełni obojętne czy obejrzę to na ekranie wielkości 10, 20, 30, 50, 100.. to i to widzę, i żadnego wrażenia to na mnie nie robi pod żadnym względem.. film albo jest ciekawy i fajnie zrealizowany et cetera, albo nie.
"To że gra aktorów jest słaba i fabuła beznadziejna nie przeszkadzało mi wcale." to Ty niezły jesteś ze fabuła Ci nie przeszkadza, to ze scenariusz do dupy itp itd. to ja nie wiem po co Ty filmy oglądasz . dla samy efektów to trochę mało w szczególności w tym filmie.
50" plazma??!! kino??!! wydac pieniądze na ten film by obejrzeć w kinie to niepoczytalność, a oglądanie w domu na domowym kinie to kalanie sprzętu... Ten film zasługuje jedynie na wyświetlanie na rzenośnych odtwarzaczach mp4 i na niczym więcej... Pozatym ja filmów nie oglądam na ekranie kompa tylko własne na tv i minimum w systemie 5.1... i moimo to nie odniosłam żadnych pozytywych wrażeń z tego filmu... DOBRY DŹWIĘK I MORDA JASZCZURKI NA CAŁEJ ROZPIĘTOŚCI EKRANU 50" NIE ŚWIADCZY O TYM ŻE TEN FILM JEST WART OBEJRZENIA. koniec kropka.
Kazdy ma inny gust , jeden lubi kolesia co gania z siekiera , a inni wola gigantyczne jaszczurki , najlepiej obejrzec film i nie patrzec na opinnie innych , mi tam sie podobal i daje 8/10
jak można porównać to g..no z TRANSFORMERS jakiegoś prześmiesznego plastikowego wężyka z Optimusem Prime "efekty" rodem z "bOa vs pYthon" z wirtualnym ukazaniem walk transformujących robotów..oj..