na temat tego fimu, świetny fim. Akcja non stop , mistrzowskie efekty specjalne i dobry scenariusz.
Ocena jest bezpodstawnie zaniżona. Polecam tym co nie oglądali. Jedyny minus to taki że film
jest za krótki.
Film jest poniżej przeciętnej. Sucha gra większości aktorów, nudny scenariusz nastawiony w większości na pokazanie jak największej ilości efektów specjalnych, które są jedyną pozytywną nutką tego filmu. O ile jeszcze sam początek filmu mógł zachęcić do poświęcenia mu czasu, to już "czasy współczesne" nawalają na większości frontów.
Nie wszystkie oceny na filmwebie się sprawdzają, ale tutaj ocena poniżej pięciu gwiazdek jest jak najbardziej słuszna.
Ostatnio oglądałem na Pulsie i film mi się spodobał,lubię tego typu filmy i również nie rozumiem tak niskiej średniej.Film według mnie jest dosyć dobry i przyjemnie się go ogląda.
Uważam, że ten film to nieporozumienie. Dwa plusy - w miarę ciekawe efekty specjalne ale jednak jak na rok 2007 to nie powalają i muzyka, która dobrze zgrywa się z akcją w filmie. Moja ocena 1 z powodu skopiowania kilku scen z Władcy Pierścieni - moment gdy Sarah leży na ołtarzu a w górze latają jakieś stworzenia, w tle zamek ( we Władcy to były Nazgule, które latały nad twierdzą Saurona). Nawet twierdzę skopiowali... Masakra!!
Akcja drętwa,efekty nie są zbyt dobre,ale tragedii nie ma a scenariusz bezsensowny.Niektóre momenty były wręcz śmieszne,jak armia tych złych gości z niezniszczalnymi tarczami(ale zbrojami już nie),wyrzutnie rakiet w starożytności,a koniec głupi do bólu.Ponieważ nie jest to jakaś Z-ówka i nawet dostrzegłem parę plusów to 4/10(ale zastanawiałem się nad 5).