dno dno dno,kaszana i 100 kilo mułu film dla nastolatków z adhd,kur***a to juz chyba power rengers bylo lepsze!Walczace lalunie bijace nazelowanych miesniakow po solarce,latanie,wyimaginowane ciosy, porcha na całej lini 1.5/10
Dnem bym tego nie nazwała bo film fajny <zależy kto co lubi ;)> Ale dziwi mnie to że jest to film na podstawie gry a nie występuje kilka osób np. z DOA xtreme beach volleyball ... :|
film jest po prostu bardzo podobny do gry - nic ambitnego, tylko miłe relaksacyjne kino, jako prezerywnik między normalniejszymi produkcjami. Dla mnie bardzo sympatyczne =]
Wcale do gry niepodobny, w gre gralem godzinami, film obejrzalem caly chamujac odruch wymiotny(zaplacilem za bilet). wspolczuje tym, ktorzy kupili "to"na dvd(krazkiem sie ciezko d...pe podciera :D
nie chodziło mi o jakieś wątki fabularne czy cuś, tylko przeznaczenie - czysty relaks =]
zgoda, film jest głupi i przesadzony, ale to jest właśnie fajne - można się na chwilę oderwać i wyluzować. mi się bardzo podobał :D
Laski są, są. Mają fajne stroje, mają. Fajni panowie są, są (co by nie zostać posądzonym o seksizm ;)) Tłuką się wszyscy, tłuką i powiedz mi czym się to od gry różni ?? Ja bym nawet powiedział że tutaj jakaś fabuła jest a w grze hmm nie bardzo.
Wiadomo posterować postaciami w filmie nie można no i jak zawsze wersja live (z aktorami) gorsza od oryginału
Disco Destroyer przegiales. Ocena 1,5 na 10? Czym ten szit zasluzyl sobie chocby na 1,5 pkt. ? :P
Ten film to jakiś dramat!...Straszne po 45 min wogóle wyłączyłem to coś..
Nudne,bez sensu,bez napięcia--nic.
Mam nadzieję że nie będą się brali za ekranizacje Tekkena,bo mogło by wyjść coś w tym stylu.
Moja ocena-2.
Tylko za to że gra jest niezła :/
Beznadzieja.
powinno byc 1, ale daje 2 za Christie, jest slodka i dla niej warto bylo sie przemeczyc te 90min ;).
Disco_Destroyer ty jestes szatan jebany idz wyruchac kota tredowata brudna kurwo
a Twoja stara to tredowata kurwa i daje dupy brudnym kibicą klubów z ekstraklasy haha Ty skurwiały pomiocie bengalskiej świni.Jeb sie na ryj i ssij kij po same kule zbestowy matkojebco.Załoze sie ze spierdoliłeś z wiadra podczas skrobanki.Gdyby Twoj stary wiedzial ze bedziesz taki głupi to by sie spuscił w krzaki.
Za wiele nie powiedziałeś....ale akurat adekwatnie do twojego poziomu inteligencji hahahha
Twoja stara musiała mieć w piżdzie mase śniegu skoro takiego dorodnego barana na świat wydała
Tak ogólnie rzecz ujmując to zgadzam się z waszymi opiniami, ale gra tutaj noja ulubiona aktorka, dla której zawsze podwyższam ocenę filmu. A mowa o uroczej Natassii Malthe. Dużo się nie nagrała, ale dam 7. Bo jest suuuper.
A co uważasz że walki w tym filmie można nazwać mordobiciem ? Dla mnie walka 2 pokemonów była brutalniejsza .