PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=203488}
5,3 12 tys. ocen
5,3 10 1 12205
2,4 9 krytyków
DOA: Dead or Alive
powrót do forum filmu DOA: Dead or Alive

Nie oceniajcie filmu jak go jescze na oczy nie widzieliscie... PO porstu nie rozumiem tego jak moze oceniac film po okladce czy recenzji... Wiem, wiem... zawsze tak bylo i jest ale tylko jedno mi sie z tym kojarzy - ten ktory tak ocenia zanim zobaczyl mus byc jakims młodym dzieciakiem... ( nie urazajac innych mlodszych ludzi ktorzy nie raz sa 100 razy madrzejsi niz Ci starsi, dobra rozpisalem sie hehe, a propo produkcji - CZEKAM - NIE OCENIAM DOPOKI NIE ZOBACZE!!

SlawoWSRH

A grałeś kiedyś w którąkolwiek grę z serii Dead or Alive? Mnie wystarczyło obejrzenie pierwszego trailera i nazwisko reżysera, a jedyne skojarzenie to - kolejne Aniołki Charliego. Nie żebym miał coś przeciwko temu filmowi ale jego klimat jakoś "trochę" różni się od klimatów ww. bijatyki. Jeśli natomiast będzie się oglądało film nie uwzględniając tego, że jest on ekranizacją gry, to kto wie, może coś z tego będzie?

ocenił(a) film na 6
SlawoWSRH

Wiesz co, najpierw trochę pomyśl, a później cokolwiek pisz. Jeżeli jeżeli premiera filmu miała dziewiątego września, czyli siedemnaście dni przed napisaniem tego posta, to chba ludzie którzy OBEJRZELI ten film mogą go ocenić, a pragnę dodać że w dobie internetu obejrzenie filmu kilka dni po światowej premierze, nawet jeżeli nie było polskiej premiery, nie jest sztuką.

Syaimaral_sama

Wiesz jezeli tak twierdzisz, ze ludzie ogladali ten film na komputerze to znajdz mi napisy do tego filmu (nie ma ich nigdzie) :D wiec nie opowiadaj głupot ze ktos to ogladal. Pierwsze tematy o tym filmie sa takie ze to bedzie gniot, kaszana itd.mimo tego ze tego nie ogladali a stwierdzili po okladce czy recenzji. Poczytaj sobie a potem pisz komentarze. Zgodze sie tylko z toba ze niektorzy mogli ogladac ten film w kinie.

SlawoWSRH

Chciałbym zauważyć że niektórzy potrafią również język angielski i dla niektórych nie sztuką jest obejrzenie tego filmu bez napisów, więc na prawdę czepiasz się. Choć zgodze sie nieraz filmy sa lekko za wcześnie oceniane, no ale na głupotę nie ma rady.
pozdro.

SlawoWSRH

Gdybyś uważał w gimnazjum na lekcjach też byś mógł obejrzeć film po angielsku.