PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704890}
8,6 33  oceny
8,6 10 1 33
Dansen op de vulkaan
powrót do forum filmu Dansen op de vulkaan

Czy jest jakaś szansa obejrzenia tego filmu z polskimi napisami? Bardzo się nakręciłam na ten film bo oglądałam zwiastun na yt i wydaje się ciekawy niestety chyba nie będzie on miał premiery w Polsce więc pytam z ciekawości czy są jakieś szanse.

casablanca1209

trzeba bedzie pospamowac do takich stronek z prosba o przetlumaczenie. tez strasznie chce napisy zwlaszcza ze z niemieckiego kompletnie nic nie rozumiem

Nina123

hahah, ja tak samo ale to jest holenderski i wydaje mi sie, że jest jeszcze gorszy niż niemiecki xD ogólnie film się zapowiada świetnie i super by było jeśli ktoś by stworzył chociaż napisy :)

casablanca1209

Posiadasz może film, mogłabym spróbować dodać napisy :)

xXRainbowin_DreamXx

no wlasnie nie mam :/ nigdzie nie moge znalezc w necie tego filmu nawet po holendersku a placic na stronach tez nie mam zamiaru :(

casablanca1209

jeśli znajdę film i postaram się go przetłumaczyć dam znać :)

xXRainbowin_DreamXx

dzięki wielkie, byłoby super ;)

casablanca1209

https://k a t.c r/dansen-o p-de-vulka an-2014-dvdrip-xvid-nl-gespr-dmt-t10292181.html tutaj można ściągnąć ten film ;) (trzeba usunąć spacje)

krugerangelika

Mam pytanie jest jeszcze jakaś szansa obejrzeć ten film bo tamten został usunięty a okropnie mi zależy żeby go obejrzeć a nie umiem znaleść

ocenił(a) film na 10
xXRainbowin_DreamXx

Jeju po obejzeniu osmoklasisci nie płaczą bardzo mi zalezy zeby obejze ten film za darmo nawet z napisami bardzo prosze jesli komus uda sie go znalezc prosze dac mi znac :(