Za jakie grzechy Alex ma niby nie zagrać w tym filmie????????????? Tamten jego następca to g*wno podobny do oryginalnej postaci, Alex najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ci idioci-producenci mogli go wykluczyć????? Czy oni są ślepi, czy jak????????????? Z całym szacunkiem dla ich osoby.
Nawet nie wiadomo czy nakręcą aż tyle części. Poza tym czwarta wyszła w maju, o ile dobrze pamiętam, a kolejne co rok, a zanim powstanie film, to oj poczekamy trochę. Jak film okaże się klapą, co jest możliwe, to i tak wiele osób pójdzie na premierę, bo czytało serię książek, w tym ja. :)
Eee ja tam wierze, że zekranizują wszystko - takiego pottera zrobili z 7 książek 8 filmów, więc czemu nie DA ? ;D
Potter .. Mmmmm .. Fuj.. ;) haahaa
Ale dałaś przykład .. ;D
Wszystkie 0_o .. Módlmy się żeby chociaż tą JEDNĄ zekranizowali , a wy piszecie o całej serii <lol2> Mysle że wyrobią się do czasu kiedy jeszcze nie bd chodzić o lasce .. <mają spoooooro czasu> !!
Wooow a tak wgl to macie tupet xD
Jejku.....ale pesymistka z ciebie ;P zekranizują wszystko za naszego życia - jeszcze zobaczysz ;D
Zapamiętaam te słowa .. albo raczej je sobie gdzieś zapisze, bo to może "Troooszeczke" potrwać .. . xD
a jak nie zekranizują choziażby tej JEDNEJ to Ci to bd wypominać to końca Twojego nudnego życia .. !!
Jaa Pesymistka :D Noo może , ale to tylko tak troszeczke .. ;)
Pf....czemu uważasz moje życie za nudne ? Z wami zawsze jest ciekawie ! xD pewnie, że zekranizują przecież aktorów mają...przynajmniej dwóch haha ;D
Noo właśnie 2 .. a ile jest w obsadzie .. bo mnie się wydaje ,że jest o WIELE więcej niż 2 !!
A gdzie resztaa ??
Noo tak w domu , i czeka na "cynk" z castingami !!
Do diabła .. kto jest wgl reżyserem ?!?! xD
ughhh .. [aż musze ochłonąć ] ;D
Taaaaak zdecydowanie musisz ochłonąć ;P
Myślisz, że wybranie aktorów jest takie łatwe ? Szukają najlepszych aby jak najwięcej z nich przypadło nam do gustu ;D a reżyserem jest ten oto pan - Scott Charles Stewart ^^
Yhmmm , że Ktoo .. o_O
Eeee nie znam goo Hmmmm <myśli> chociaż .. to on nakręcił ten film "Ksiądz"
Cóż film nawet nawet (jeszcze takich wampirów nie widziałam xD ) ale to nie taa dyskusja więc wróce do tematuu .. hmm na czym ja tooo .. aaa taak widziałam tylko jeden jego film więc .. " Niee mam JESZCZE zdania na jego temat !!
A co do aktorów .. kochana ..!! ile to już czasu mineło !?
<wie ktoś bo ja niemam zielonego pojęcia> a swoją drogą to na 90% powinni wybrać JUŻ
3-go i jakiegoś 4-go aktora ! <moim skromnym zdaniem > ;D
A wgl wie ktoś już coś na jaki kolwiek tamat "Darów Anioła" .. książki? , . FILMU ?? ...
<cokolwiek !! > ;D
Aaahh Poozdroo ;)
Oni nam dadzą wszystkich aktorów na raz a nie pojedynczo !! ;P
Wioluś, Wioluś przecież wiesz że jeśli potrzebujesz jakichś informacji to wbijaj do mnie ;D
Może i "Diabelskie Maszyny" to nie od DA, aleeeee to od Cassandry Claire ;P
W październiku/listopadzie wychodzi druga część Mechanicznego Anioła będzie to Mechaniczny Książe ( ja ci już wspominałam kilka razy ;P)
Taak, tam .. wiem, wiem !!
Ale co do informacji to nie chce mi sie szukać xD bo może ktoś już coś wie ..;>
Ale na herbatke z chęcią wbije ..<haahaa>
Nooooo pewnie, jak zawsze ;P
Najlepiej żeby ktoś się wyręczył w szukaniu informacji, hę ?? ;D
Taaak ale sądze , że troche to potrwa .. zanim ktoś tu się dołączy .. do czegokolwiek.. !!
Ha !! Ty to już w ogóle nie wiesz o czym piszesz xD tylko pamiętajmy że to temat o hm.... Darach Anioła - nie zbaczajmy z przewodniego tematu ;P
Których.. ;D Mam sie uczyć czytać poprawnie Angielskie imioina .. ;d <hahaha> Jaaa nie zamulaam !! nie ma tematu , więc nie mam o czym pisać !!
No ludzieee....
Co oni zrobili!!!
A byłam pewna że Jace' a zagra Pettyfer! On najlepiej pasuje do tej roli... ;/
Ooooj taam.. ;D
Miejmy nadzieje że Jamie zagra dobrze role !
bo ja nie to bd musisał uuważąć wieczorami ..; D hahaaa
Ochh ... i teraz przyszło mi tłumaczyć .. ;D
Cóż więc .. jak większość .. na Jace'a chciałam Alex'a , a Ci co czytali serie DA wiedzą jaki Jace ma charakterek , wiec nie mniej napewno trudno bd go zagrać a Jamie'go nie widzialam w zadnym filmie .. wiec jak by to ... musi się postarac, co wiecej przypakowac ciuteczke i udac sie do pozadnego fryzjera ! xD
coś jeszcze chciałam napisać ale nie pamięeta co .. hahahaaa .. :P
ja ostatnio zaczynam się martwić o to czy film w ogóle powstanie, scenariusz dopiero niedawno zaczęli pisać, aktorów maja dopiero 2... ile można? :/
:D
hah :D
no dokładnie... ; ))
lepiej by już było gdyby ten film w ogóle nie powstał, bo mogą zrobić z niego niezłą parodie książki... ; /
Zgadzam się ale ja juz wcześnie gdzieś taak powyżej albo gdzies też indziej napomknełam ..o tym !!
!! Nwm ile można czekać .. ale to zaczyna bd denerwujące i to cholernie !!
A co do parodi książki .. tooo niech się nawet nie ważą !! xD Bo znajde i .... (nwm co , ale coś im zrobie ;D )
Haahaa !! Ja ci pomoge razem damy rade !! ;>
coś się wymyśli ;P bd torturować (tak żeby pożałował dnia w ktoróm dostał tą role ! :D )czy od razu kulka w łeb .. <
haahaa taki joke ;P
xD
ja mu jeszcze te kudły wytargam!
potem przypalę mu tą "śliczną" twarzyczkę żelazkiem tak, że go własna matka po tym nie pozna! ;p
OGM! Jakim cudem on dostał tę rolę...?!!
Haahaaa !!
Dżizys, uwielbiam twoją wypowiedź !! hahahahaha !
Niewiem jak on dostał te role nie pamietam co dziewczyny tam gdzies wczesniej pisały ...
Jaaa ci pomogee !! w koncu pobawie sie w fryzjera terroryste !! :D hahaha
Buhahaha xD
pokażemy przy tym swoje prawdziwe oblicza!!!
Jeszcze go spuszcze za nogi do studni z piraniami żeby ta jego buźka już była tak zmasakrowana że musiałby zmieniać wszystkie dowody osobiste... xDD
Zapomniałam o czymś jeszcze ? ;P
ja piernicze nie no ja też nieźle tu pisze xDD
chodziło mi o dokumenty a nie dowody < lol >...
Sorry za błędy...
Nie chyba nie .. ;P
Oooo taak , haahaa .. ;D Uuuuuu bd bolało xD !!
Terrorystki to mało powiedziane . !! :D
haahaaa ;)
Ślepi to za mało powiedziane .!
aale cóż poradzic ,jedyne co pozostaje to miec nadzieje, że nie spiprzy tego !
Ale jak to się mówi "nadzieja matką głupich" xD