Za jakie grzechy Alex ma niby nie zagrać w tym filmie????????????? Tamten jego następca to g*wno podobny do oryginalnej postaci, Alex najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ci idioci-producenci mogli go wykluczyć????? Czy oni są ślepi, czy jak????????????? Z całym szacunkiem dla ich osoby.
Pogodziłam się z faktem, że Alex nie zagra Jace'a, ale gdy czytam wasze wypowiedzi na nowo coraz bardziej zaczynam żałować. Na pocieszenie pozostaje nam to iż Alex nie zagra w filmie dla napalonych na niego nastolatek :D :P
Ehh . ;D Ja też .. się wkońcu pogodziłam chociaż dalej nie daaje mi spokoju , Że "to coś" zagra Jace'a . Aleee yhmmm :)
Dokladnie wczoraj jescze sobie o tym myslalam czytajc ten albo ktoreyś z tamtych postów .. ;D
A myślałam Jaaakaa szkoda !! xD
Napalone nastolatki .. ;D haahaa !
ostatnio lecial w tv ten film Alex rider ... coś tam, coś tam - wygladał tam jak Jace wdg mnie był identyko.
Haaa !! też to oglądałam !! :D
Ale wiesz (teraz możliwe że ktoś już o tym wspomniał) to było w 2006 roku ;D a Alex o ile babka z Biologi nie kłamie to raczej nie pozostanie taaaki Jace'owaty ;P Haahaa ;P
Zgadza się .. ;D
Teraz ...<myśli> jest Taaaaki Mmmm .. <zeby nie było ze jestem napalona ! > :Dhaahaa
No wiesz... Napalone, nastoletnie fanki... xD Jestem bardzo ciekawa filmu Magic Mike, bo zagrają w nim sami umięśnieni przystojniacy, oby to nie okazało się jedynym plusem tej produkcji :)
Ja przeczytałam i przeczytam wszystkie części które wyszły i które wyjdą z tej trylogii.
I żaden aktor proponowany do tej roli kiedykolwiek mi nie odpowiada więc pozostawiam postać jace'a mojej głębokiej wyobraźni.
moim zdaniem opisowi z książki nie odpowiada nawet w najmniejszej cząstce nikt jak tylko obraz w mojej wyobraźni:D
tak ze film obejrzę ale moim zdaniem najlepszym sposobem na dopasowanie wyglądu do postaci jace'a jest wyobraźnia ponieważ w książce jest zawarty dość dokładny opis co do jego osoby!!!
Jest już prawie połowa listopada a my na razie mamy dwóch głównych bohaterów, skończony chyba tydzień temu scenariusz i wiemy, że film będzie w 3D - mogliby się sprężyć....
Ekhm....chciałabym tylko zauważyć, że to miała być trylogia, ale nią nie jest koleżanko ddynowiec :D Zeby nie było - nie czepiam sie ! :P
Tyle że ja właściwie na kalendarzu mam 4 grudnia , nie wiem jak Ty ;D Alee ok xD
Haahaa : D myślisz że doczekamy się w końcu czegoś xD
Oj Wiolus, Wioluś spójrz na datę mojego posta ! Ja to napisałam 20 listopada, a nie wczoraj...
Eeeeee właśnie WTF ? Alex zagra Alexa ?
Haahaa ! CzajniczQ, umiem składać literki xD Niewiem o co kaman :D poczekamy aż nieznajoma koleżanka odpisze na mojego ... posta ;P