PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656173}
3,9 113  ocen
3,9 10 1 113
6,0 2 krytyków
Deadliest Prey
powrót do forum filmu Deadliest Prey

Ale też nie ma tragedii. Jako sequel klasyka ujdzie. David Campbell gra naprawdę dobrze, Ted
Prior też nieźle (widać, że wyrobił się jako aktor przez te dziesięciolecia - bo nie oszukujmy się, w
Deadly Prey to aktorstwem akurat nie zachwycał). Raziło mnie tylko powtarzanie większości scen
z oryginału. Momentami miałem wrażenie, że nie oglądam sequelu, a jakiś nieudany remake. No
i aktorstwo właściwie wszystkich poza wymienionymi wyżej i może jeszcze Fritza Matthewsa i Tary
Kleinpeter (choć ta dwójka też bynajmniej nie zachwycała) było praktycznie na zerowym poziomie
(szczególnie irytowały mnie sztuczne dialogi trójki z d..py wziętych hackerów). Tym niemniej przez
sentyment do jedynki z przyjemnością obejrzałem ponowną konfrontację Hogana i Dantona. Film
polecam tylko i wyłącznie fanom kultowego Deadly Prey, ale też nikt inny raczej i tak nie wie o
jego istnieniu.

Mordechaj_Sauerland

Gdzie oglądałeś ten film?

ocenił(a) film na 5
granat5

Jest na torrentach

ocenił(a) film na 5
Mordechaj_Sauerland

Aha (po latach), super, że David Prior (niestety już nieżyjący) użył w tym filmie tej samej ścieżki dźwiękowej, co w Deadly Prey. Przez to Deadliest Prey wprawdzie jeszcze bardziej sprawia wrażenie remake'u, ale przynajmniej ma jakieś resztki klimatu - z własną ścieżką dźwiękową ten film poległby w całości.