7,6 393 tys. ocen
7,6 10 1 392529
6,3 79 krytyków
Deadpool
powrót do forum filmu Deadpool

Typowe heroes'owe gówno, z tym że okraszone humorem. Bohater co 5 min gada do kamery jakby jakąś żałosną interakcję z widzem prowadził. Głos ma jak 16 latka, funduje miny godne poprzedniego przykładu. Sceny walk, a raczej strzelanin dedykowane nieletnim - skoki, akrobacje, i 100 slow motion by mógł paść ten doskonały strzał który wycelowany jest oczywiście w ten cm kwadratowy jaki tytułowy cwaniak miał na myśli. Śliskie tanie kino. Brawa tylko dla e-ekipy pracującej nad tym. Efekty specjalne 10, fabuła/gra aktorska 1

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
inbisco

Wyjąłeś juz kołek z du py? :)

ocenił(a) film na 6
Himiteshu

Twoja obszerna i błyskotliwa wypowiedź doskonale Cię obrazuje, a uznanie tej szmiry (10/10) za ARCYDZIEŁO dopełnia Ci wizerunku. Wiem już właściwie jakiego pokroju ludzie przyczyniają się do tej średniej.

ocenił(a) film na 10
inbisco

Tacy, którzy doceniają komiksy. Ty widocznie nie miałem nigdy komiksu w ręku

Himiteshu

ziomek, nie chce być uszczypliwy, ale on chyba ma rację, takie filmy odmóżdżają, w skrajnych przypadkach można nawet koniugacji zapomnieć

ocenił(a) film na 10
soulfight

Inteligentny humor, nawiązujący do innych tematów odmóżdża? wtf Popatrz na South Park - z jednej strony głupi i obrzydliwy humor (tylko na pierwszy rzut oka) a z drugiej genialne i przmyślany komentarz współczesnego świata i problemów.

inbisco

Nie przejmuj się użytkownikiem "Himiteshu" - człowiek miesza z błotem każdego, kto ma inne zdanie aniżeli on. Ja kilka tygodni temu też wypowiedziałam się na temat tego filmu negatywnie i od razu zostałam zlinczowana przez tegoż osobnika oraz wszystkich tych, dla których "Deadpool" to arcydzieło. Że mi się nie podobał to od razu oznacza, że nie zrozumiałam albo mam kij w dupie. A ja tymczasem od filmu - nawet takiego niskich lotów - oczekuję czegoś więcej aniżeli żartów w stylu: o, wywaliłeś się na skórce od banana, o wdepnąłeś w psie gówno - hahaha! Fabuła żadna (moim zdaniem jeden z najbardziej infantylnych komiksów Marvela), humor na poziomie napalonego 15-latka,gra aktorska bez szału, sceny walki - jedna wielka dziecinada. Dziękuję.

ocenił(a) film na 10
olka0207

Ja tylko szukam argumentów ludzi za, których często nie ma albo są nijakie :) Poza tym ja tylko bronię swojego

użytkownik usunięty
olka0207

nie przypominam sobie żadnych żartów w stylu wywalaniu się na skórce od banana albo wdeptywania w psie gówno, też chętnie bym ci powiedział że masz kij w dupsku ale to byłby eufemizm więc odpuszczę