7,6 392 tys. ocen
7,6 10 1 392449
6,3 79 krytyków
Deadpool
powrót do forum filmu Deadpool

Cieszę się że nie przeszkadza wam panseksualność Deadpoola. Ryan Reynolds chce, żeby w drugiej części Deadpool miał chłopaka.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
matiwww2

Marna prowokacja geju ... weź idź lepiej do łóżka ze swoim chłopakiem .... a nie wypisuj tutaj tych bzdetów ...

snajper12331

Żadne bzdety i prowokacje , Ryan Reynolds sam to potwierdził, sam tego chciał

ocenił(a) film na 8
matiwww2

Ta jaaasne

roman876

Myślałem, że wiecie.

ocenił(a) film na 8
matiwww2

Eeeeeeeeee nie.

ocenił(a) film na 8
roman876

Mów co chcesz.Ja w to nie wierze

roman876

Potwierdzone info.

ocenił(a) film na 8
roman876

On ma takie info potwierdzone jak to , że ja jestem kobietą xDDD

snajper12331

W profilu nie masz płci, a snajperem, może być kobieta.

ocenił(a) film na 8
matiwww2

Mam idioto ...

ocenił(a) film na 8
matiwww2

Zalecam wizytę u okulisty ;)

snajper12331

Ustawiłeś sobie dopiero, wcześniej nie miałeś.

snajper12331

https://www.google.pl/search?client=opera&q=deadpool+pamsexual&sourceid=opera&ie =UTF-8&oe=UTF-8#q=deadpool+pansexual&tbm=nws
http://marvel.wikia.com/wiki/Category:Pansexual_Characters

ocenił(a) film na 8
matiwww2

Eee ... nie .
Komuś się oczy psują i nie potrafi się teraz przyznać .. tak samo było z tym gównem co wypisujesz ... nikt nie mówił o tym ... i nikt nie będzie o tym mówił ... bo prawda jest taka , że wy geje , geja byście chcieli wepchnąć wszędzie ... ale musicie się z tym pogodzić , że to jest choroba , której nikt nigdy nie zaakceptuje i nie będzie tego uważał jako normę ... Pozdro !

snajper12331

To ty masz problem ze wzrokiem, Ryan Reynolds i Tim Miller to potwierdzili, czy tego chcesz czy nie, Deadpool jest panseksualny.

ocenił(a) film na 8
matiwww2

Nie nie jest ... i koniec dyskusji .. jedyną osobą panseksualną która tu jest ... to ty ....
Jakby tak było to zaraz tu na filmwebie by już gadali ... a nikt nic nie gada oprócz ciebie ... więc za.mknij swój gejowski ryj i siedź cicho śmieciu !
Rzadko wyzywam ... ale ty mnie już serio wkur**** !
Nie dość , że ślepy to jeszcze się kłóci , że to on ma rację ... PARANOJA NO ... !

ocenił(a) film na 8
snajper12331

Po pierwsze , czy wiesz że bycie gejem i pansexulanym to dwie różne rzeczy?
Po drugie on ma racje Dedpool jest pansexulany (cytat dyrektora filmu Tima Miller z 2015 roku), albo omnisexulalny co było potwierdzone w roku 2013 przez Gerry Duggan'a pisarza komiksu, więc pewnie dlatego nie mówią o tym na filmwebie bo to stare wiadomości. Po trzecie o tym chłopaku Dedpool'a to nie było nic potwierdzone tylko o jego orientacji seksualnej więc... ale nigdy nie wiadomo :).
P.S Wyszukaj po prostu w google ,,Deadpool sexuality'' ( orientacja sexualna Dedpoola) albo ,,Is deadpool straight '' ( czy deadpool jest heterosexulany) i powinno Ci się wyświetlić potwierdzenie. Więc chyba będziesz musiał się zmusić do znienawidzenia Dedpool'a ( oczywiście jeżeli lubiłeś wcześniej ten charakter albo zaakceptować , że to ten sam charkter , który się nic nie zmienił).
Enjoy ;D

ocenił(a) film na 9
snajper12331

To takie urocze, że ludzie z takim zapałem bronią tej cennej heteroseksualności u postaci takich jak Deadpool. Jakby nie daj boże nie leciał tylko na laski, to nagle przestałby być takim badassem i zamiast czarno-czerwonego stroju zacząłby się nosić w czymś różowym. Cóż, przykro mi to mówić, ale Deadpool leci na tego, na kogo akurat ma ochotę i na płeć nie bardzo zwraca uwagę. Kręci przecież ze Śmiercią na litość boską, kupą kości. Nie mówiąc już o tym, że jego relacje z Cablem są już od dawna uznawane za mocne zauroczenie jak nie zakochanie. Ze Spidermanem zresztą też.
Do your research.

ocenił(a) film na 8
deathmaster

Dobra ... ja już się nie odzywam .... Widzę , że Multikonta poleciały w ruch

ocenił(a) film na 8
deathmaster

On się tylko wygłupiał

ocenił(a) film na 9
roman876

Wybacz, ale jednak wolę zaufać osobie odpowiedzialnej za tę postać, a która potwierdziła omniseksualność Deadpoola, a nie jednemu z fanów, którzy boją się stracić jedną z pierdyliarda heteroseksualnych postaci ;)
Have a nice day :D
http://orig08.deviantart.net/22f2/f/2012/286/d/f/kiss_by_dmuyaa-d5hqiqi.jpg

ocenił(a) film na 8
deathmaster

Przecież Deadpool to świr i wszystko stawia w żart.To pewnie też

ocenił(a) film na 8
snajper12331

Nie słuchaj go gada głupoty

ocenił(a) film na 10
snajper12331

Też myślałem, że to prowo, ale jednak nie :v

http://www.huffingtonpost.com/entry/deadpool-boyfriend-sequel_us_56bb6c65e4b0c3c 5504f9e7e

ocenił(a) film na 6
Blake_16

http://img.ec24h.pl/kreatorium/tmp/2/a/b/c/boze-jak-smiesznie-czarny-13ee.800x12 00c.jpg

ocenił(a) film na 7
matiwww2

Gościu, nawet jeśli to prawda to Deadpool tak zjedzie homoseksualistów, że wolałbyś żeby wcale nie poruszali takiego wątku.

bartmix

I heteroseksualistów, film na pewno nie będzie homofobiczny.

ocenił(a) film na 7
matiwww2

No to akurat prawda. Będą tam jechać po każdym :D

ocenił(a) film na 6
matiwww2

Scena w której laska zapina go w dupala jest zajebista xD