PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=514675}
7,6 381 tys. ocen
7,6 10 1 380816
6,3 84 krytyków
Deadpool
powrót do forum filmu Deadpool

Dubbing

ocenił(a) film na 8

Już się nie mogę doczekać kiedy usłyszę tego wspaniałego dubbingu który jest kierowany przez polish MARVEL.....;( poczekamy na lektora z canal+ pozdro

ocenił(a) film na 10
Dzzidzia

Przecież możesz iść na napisy

Himiteshu

To wywalanie kasy a nie przyjemność. Skupiasz się na tekście a obraz?! do dupy taka rozrywka. Byłem dwa razy na napisach i wiem co mówię...po prostu chciałem sprawdzić jak to jest i teraz wiem że dubbing to najlepsza frajda.

ocenił(a) film na 10
MARVELiDC

Yyyy nie słyszeć głosów aktorów wczuwających się w rolę tylko jakies pdostawione głosiki jak w bajce dla dzieci? Nie, dziękuję

Himiteshu

Osobiście nie trawie osób które uporczywie wychwalają napisy . Napisy to zło

ocenił(a) film na 10
MARVELiDC

Albo oryginał albo ewentualnie napisy.

MARVELiDC

no to chociaż ty tak samo jak ja wolisz napisy drogi MarveliDc , bo ja też nie lubie napisów , skupiasz się tylko na napisach a na akcji lub scenach nie bardzo , więc lepiej iść na dubbing , bo niektóre sceny w dubbingu brzmią śmieszniej i bawią ludzi niż na napisy .

marvelfan_filmweb

Masz całkowitą rację...może na zdubbingowanie Deadpoola nie jest za późno. Na pszykad z X men dość późno podjeli decyzję o dubbingu z tego co pamiętam.

MARVELiDC

no racja o x menach przypomnieli sobie o dubbingu przy filmie przeszłość która nadejdzie tej części przed apocypse interesujesz się marvelem lub dc drogi MarveliDc?

ocenił(a) film na 7
marvelfan_filmweb

Best trolle ever :D

Asvers

drog /i/a asvers , po pierwsze nie jestem trollem , i nie nabijam sobie punktów przy wypowiedziach , żeby być w jakiś rankingach , po drugie każdemu zdarzy się błąd w wypowiedzi , na forum po co się go od razu uczepiać , po co ,żeby kogoś wkurzyć lub pojechać mu jak nawet tej osoby nie znasz , więc wiesz daj sobie spokój bo to do niczego nie prowadzi , tylko do spięć .Moja propozycja jest taka unikajmy się ty nie pisz do mnie a ja do ciebie też nie będe pisał jasne ? a jak wolisz napisy to idź na napisy niż , żeby zapełniać forum o wersji dubbingowej deadpoola .

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Deadpool będzie tylko z napisami, bo kto normalny dawałby dubbing do filmu z kategorią wiekową R?

No racja , ale marvel robi filmy z dubbingiem I napisami , ale moim zdaniem masz racje po co robic film od 18 lat z dubbingiem skoro , to film dla dorosłych więc napisy by uszły , ale wiesz część napisów nie lubi poczekamy do 12 lutego i zobaczymy czekasz na to drogi piotrku2000-filmaniak - 2?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Po pierwsze: Film będzie od 16 lat.
Po drugie: Tak, czekam na Deadpoola i to bardzo. :)

Niestety drogi piotrku2000-filmaniak -2 jeszcze nie wiadomo od ilu lat będzie ten film , po zwiastunach wygląda , że od 16 i 18 lat , chcesz dołączyć do moich znajomych drogi piotrku2000 -filmaniak-2?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Nie ma w polskich kinach filmów od 18 lat, najwyższa kategoria wiekowa to +16. I nie, nie chcę dołączyć do Twoich znajomych.

Są w kinie filmy od 18 lat są to filmy erotyczne , więc są takie filmy w kinie i to jest najwyższa kategoria wiekowa w kinie np nimfomanka była od 18 lat więc może deadpool też będzie miał taką kategorię . Nie to nie skomentujesz moje odliczanie do Deadpoola lub x men apocalypse lub rogue one Spin offu gwiezdnych wojen ?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Ale Deadpool na 100% nie będzie od 18 lat, i niby po co mam komentować te Twoje "odliczanie"?

Po to np żeby wiedzieć ile dni do niego pozostało tylko jeden komentarz proszę drogi piotrku2000 -filmaniak-2?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

To jest bezsensowne według mnie.

ok nie to nie czego mi życzysz na moje 19 urodziny drogi piotrku2000-filmaniak-2?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Koleś, ja Cię nawet nie znam xDDD

Ok , nie było tematu :) Czekasz na rogue one lub star Wars 8?

marvelfan_filmweb

Interesuje się tym i tym. Ostatnio bardziej polubiłem Batmana bo mój lubiany aktor w niego się wciela, Super Man pierwsza klasa, Flash-Arrow w serialu rewelacja..oglądam animacje DC..lecz moja wiedza jest znikoma postaciowo w porównaniu do MARVEL-u..z nim dorastałem. Pisałem do wytwórni dubbingowej i niestety, dubbingu nie będzie :(

MARVELiDC

dzięki drogi MarveliDc , szkoda ,że nie będzie dubbingu , jaki jest twój ulubiony film z Marvela lub Dc comics?

marvelfan_filmweb

Z Marvela to trzy ulubione: Avengers 1,2 oraz KA:ŹŻ . Co do DC nie mam ulubionego bo dopiero nadejdzie świeży super Man...Men of Steel był zbyt mroczny. Aktualnie z DC mam ulubionego Arrow i The Flash [serial]

MARVELiDC

ok moje ulubione z marvela to też avengers 1, 2 i kapitan ameryka zimowy żołnierz z dc ja lubie młodzi tytani bajkę i 2 i 3 część batmana mroczny rycerzi mroczny rycerz powstaje polecasz serial flash ?

marvelfan_filmweb

Miło wiedzieć. kiedyś oglądałem młodzi tytani ale sto razy lepsza jest Liga młodych :D

MARVELiDC

Ok dzięki wiesz jak kto woli. Chcesz dołączyć do moich znajomych jeśli tak to poproszę o zaproszenie , skomentujesz moje bitwy na blogu proszę? :) Deadpool już tylko za 15dni :)

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

U mnie w kinie pisze że film będzie od 12 lat,więc nie wiem czy warto iść... (kino to cinema lumiere)

MrCrocodile

A w jakim to mieście , jesteś adminem , trollem czy normalnym userem ? To nie możliwe w każdym kinie sieci Multikino czy Cinemacity jest wersja 16 + , idź jeśli podobają ci się takie filmy , nie wiem czy warto iść , dopiero dowiem się po seansie , ale moim zdaniem warto , nawet po zwiastunach to widać :)

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

Jestem z Suwałk i chodzę do kina Cinema Lumiere.Ograniczenie wiekowe zostało zmienione i film jest już od 15 lat.Mam zamiar iść na seans,ale się trochę przestraszyłem że będzie pokazana wersja bez krwi,przekleństw i czarnego humoru za którego tak bardzo kocham deadpoola aby dzieci mogły wejść na film :P.Po obejrzeniu zwiastunów wiele razy jestem pewien że film Będzie świetny i może go zniszczyć jedynie brak funduszy (którego w zwiastunach na szczęście nie widać),lub za mało zabawnych sytuacji :D.

MrCrocodile

ok spoko , dziś nowy trailer Civil war , a w ogóle czekasz na jakies filmy Marvela , interesujesz się tym , oprócz Deadpoola czekasz na Civil war , X men Apocalypse, lub Doktora Strangea?

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

Czekam jedynie na X-Men: Apocalypse, na razie na nic więcej,jestem też ciekawy jak wydjzie Batman v Superman: Świt sprawiedliwości,chociaż sam nie wiem czego się spodziewać :/

ocenił(a) film na 9
MrCrocodile

Czekam też na:Warcraft: Początek,Tarzan: Legenda,Alicja po drugiej stronie lustra i Assassin's Creed (film).Są to filmy które wyjdą w 2016 i zamierzam na nie pójść.

MrCrocodile

aha ok, spoko , no to dobrze , a na suicide squad czekasz oprócz tych co wymieniłeś?

MARVELiDC

"Na pszykad" już widzę dlaczego nie lubisz napisów. Polecam ci się na nie przerzucić i poprawić swoją ortografię i te sprawy. Wyjdzie ci to na dobre.

ocenił(a) film na 5
MARVELiDC

Musicie być upośledzonymi analfabetami skoro nie potraficie jednocześnie ogarnąć czytania z obrazem.

Anthrax91

Nikt cię nie prosił o komentarz ciołku. ''Musicie być upośledzonymi analfabetami'' Ja tak nie traktuje osób które lubią napisy więc odwal się ode mnie i innych którzy lubią dubbing czy lektor .

ocenił(a) film na 5
MARVELiDC

I bardzo dobrze że ich tak nie traktujesz, to się ludzie bardziej oczytani i mądrzejsi od Ciebie, powinieneś się od niech uczyć. Ale cóż wymagać od kogoś kto czyta komiksy dla dzieci...

ocenił(a) film na 5
Anthrax91

to są*

ocenił(a) film na 8
MARVELiDC

Szczególnie teksty typu ,,skubaniutki", ,,do stu piorunów" fantastycznie bawią ludzi. Czysta frajda.

BlakJoint

yyy..o czym mowa?

ocenił(a) film na 8
MARVELiDC

O tym, że według ciebie Dubbing>napisy.

BlakJoint

Dabbing jest lepszy od napisów w każdym sensie tego słowa .

ocenił(a) film na 8
MARVELiDC

Jeśli nauczysz się czytać to gwarantuje, że zmienisz zdanie :]

BlakJoint

Boże jak mnie denerwują takie komebtarze na forach... Niektórzy wolą napisy, inni dubbing, ktoś inny preferuje lektora. Każdemu bardziej pasuje coś innego i nie ma co się wzajemnie obrażać.

ocenił(a) film na 8
Dzzidzia

Dzięki. Właśnie stworzyłeś kolejny temat, który daję okazje do niekończącej się kłótni zwolenników napisów i dubbingu.
Wolisz dubbing: "Jesteś kretynem, nie umiesz czytać. Dubbing nie pozwala w pełni docenić gry aktorskiej. To jest dla dzieci"
Napisy: "Jesteś kretynem. Napisy nie pozwalają się skupić na filmie. Zamiast oglądać musisz czytać"
Lektor: "Kretynie, lektor zagłusza aktorów. Cały świat się z nas śmieje. Wszędzie mają dubbing, tylko my jesteśmy z tyłu za murzynami"
I tak nawalą tu parę stron tego, pełnego wyzwisk, bełkotu.

ocenił(a) film na 9
matimat17

dokładnie zachowują się jak banda gimbów....