Już się nie mogę doczekać kiedy usłyszę tego wspaniałego dubbingu który jest kierowany przez polish MARVEL.....;( poczekamy na lektora z canal+ pozdro
To wywalanie kasy a nie przyjemność. Skupiasz się na tekście a obraz?! do dupy taka rozrywka. Byłem dwa razy na napisach i wiem co mówię...po prostu chciałem sprawdzić jak to jest i teraz wiem że dubbing to najlepsza frajda.
Yyyy nie słyszeć głosów aktorów wczuwających się w rolę tylko jakies pdostawione głosiki jak w bajce dla dzieci? Nie, dziękuję
no to chociaż ty tak samo jak ja wolisz napisy drogi MarveliDc , bo ja też nie lubie napisów , skupiasz się tylko na napisach a na akcji lub scenach nie bardzo , więc lepiej iść na dubbing , bo niektóre sceny w dubbingu brzmią śmieszniej i bawią ludzi niż na napisy .
Masz całkowitą rację...może na zdubbingowanie Deadpoola nie jest za późno. Na pszykad z X men dość późno podjeli decyzję o dubbingu z tego co pamiętam.
no racja o x menach przypomnieli sobie o dubbingu przy filmie przeszłość która nadejdzie tej części przed apocypse interesujesz się marvelem lub dc drogi MarveliDc?
drog /i/a asvers , po pierwsze nie jestem trollem , i nie nabijam sobie punktów przy wypowiedziach , żeby być w jakiś rankingach , po drugie każdemu zdarzy się błąd w wypowiedzi , na forum po co się go od razu uczepiać , po co ,żeby kogoś wkurzyć lub pojechać mu jak nawet tej osoby nie znasz , więc wiesz daj sobie spokój bo to do niczego nie prowadzi , tylko do spięć .Moja propozycja jest taka unikajmy się ty nie pisz do mnie a ja do ciebie też nie będe pisał jasne ? a jak wolisz napisy to idź na napisy niż , żeby zapełniać forum o wersji dubbingowej deadpoola .
Deadpool będzie tylko z napisami, bo kto normalny dawałby dubbing do filmu z kategorią wiekową R?
No racja , ale marvel robi filmy z dubbingiem I napisami , ale moim zdaniem masz racje po co robic film od 18 lat z dubbingiem skoro , to film dla dorosłych więc napisy by uszły , ale wiesz część napisów nie lubi poczekamy do 12 lutego i zobaczymy czekasz na to drogi piotrku2000-filmaniak - 2?
Po pierwsze: Film będzie od 16 lat.
Po drugie: Tak, czekam na Deadpoola i to bardzo. :)
Niestety drogi piotrku2000-filmaniak -2 jeszcze nie wiadomo od ilu lat będzie ten film , po zwiastunach wygląda , że od 16 i 18 lat , chcesz dołączyć do moich znajomych drogi piotrku2000 -filmaniak-2?
Nie ma w polskich kinach filmów od 18 lat, najwyższa kategoria wiekowa to +16. I nie, nie chcę dołączyć do Twoich znajomych.
Są w kinie filmy od 18 lat są to filmy erotyczne , więc są takie filmy w kinie i to jest najwyższa kategoria wiekowa w kinie np nimfomanka była od 18 lat więc może deadpool też będzie miał taką kategorię . Nie to nie skomentujesz moje odliczanie do Deadpoola lub x men apocalypse lub rogue one Spin offu gwiezdnych wojen ?
Ale Deadpool na 100% nie będzie od 18 lat, i niby po co mam komentować te Twoje "odliczanie"?
Po to np żeby wiedzieć ile dni do niego pozostało tylko jeden komentarz proszę drogi piotrku2000 -filmaniak-2?
Interesuje się tym i tym. Ostatnio bardziej polubiłem Batmana bo mój lubiany aktor w niego się wciela, Super Man pierwsza klasa, Flash-Arrow w serialu rewelacja..oglądam animacje DC..lecz moja wiedza jest znikoma postaciowo w porównaniu do MARVEL-u..z nim dorastałem. Pisałem do wytwórni dubbingowej i niestety, dubbingu nie będzie :(
dzięki drogi MarveliDc , szkoda ,że nie będzie dubbingu , jaki jest twój ulubiony film z Marvela lub Dc comics?
Z Marvela to trzy ulubione: Avengers 1,2 oraz KA:ŹŻ . Co do DC nie mam ulubionego bo dopiero nadejdzie świeży super Man...Men of Steel był zbyt mroczny. Aktualnie z DC mam ulubionego Arrow i The Flash [serial]
ok moje ulubione z marvela to też avengers 1, 2 i kapitan ameryka zimowy żołnierz z dc ja lubie młodzi tytani bajkę i 2 i 3 część batmana mroczny rycerzi mroczny rycerz powstaje polecasz serial flash ?
Ok dzięki wiesz jak kto woli. Chcesz dołączyć do moich znajomych jeśli tak to poproszę o zaproszenie , skomentujesz moje bitwy na blogu proszę? :) Deadpool już tylko za 15dni :)
U mnie w kinie pisze że film będzie od 12 lat,więc nie wiem czy warto iść... (kino to cinema lumiere)
A w jakim to mieście , jesteś adminem , trollem czy normalnym userem ? To nie możliwe w każdym kinie sieci Multikino czy Cinemacity jest wersja 16 + , idź jeśli podobają ci się takie filmy , nie wiem czy warto iść , dopiero dowiem się po seansie , ale moim zdaniem warto , nawet po zwiastunach to widać :)
Jestem z Suwałk i chodzę do kina Cinema Lumiere.Ograniczenie wiekowe zostało zmienione i film jest już od 15 lat.Mam zamiar iść na seans,ale się trochę przestraszyłem że będzie pokazana wersja bez krwi,przekleństw i czarnego humoru za którego tak bardzo kocham deadpoola aby dzieci mogły wejść na film :P.Po obejrzeniu zwiastunów wiele razy jestem pewien że film Będzie świetny i może go zniszczyć jedynie brak funduszy (którego w zwiastunach na szczęście nie widać),lub za mało zabawnych sytuacji :D.
ok spoko , dziś nowy trailer Civil war , a w ogóle czekasz na jakies filmy Marvela , interesujesz się tym , oprócz Deadpoola czekasz na Civil war , X men Apocalypse, lub Doktora Strangea?
Czekam jedynie na X-Men: Apocalypse, na razie na nic więcej,jestem też ciekawy jak wydjzie Batman v Superman: Świt sprawiedliwości,chociaż sam nie wiem czego się spodziewać :/
Czekam też na:Warcraft: Początek,Tarzan: Legenda,Alicja po drugiej stronie lustra i Assassin's Creed (film).Są to filmy które wyjdą w 2016 i zamierzam na nie pójść.
"Na pszykad" już widzę dlaczego nie lubisz napisów. Polecam ci się na nie przerzucić i poprawić swoją ortografię i te sprawy. Wyjdzie ci to na dobre.
Musicie być upośledzonymi analfabetami skoro nie potraficie jednocześnie ogarnąć czytania z obrazem.
Nikt cię nie prosił o komentarz ciołku. ''Musicie być upośledzonymi analfabetami'' Ja tak nie traktuje osób które lubią napisy więc odwal się ode mnie i innych którzy lubią dubbing czy lektor .
I bardzo dobrze że ich tak nie traktujesz, to się ludzie bardziej oczytani i mądrzejsi od Ciebie, powinieneś się od niech uczyć. Ale cóż wymagać od kogoś kto czyta komiksy dla dzieci...
Szczególnie teksty typu ,,skubaniutki", ,,do stu piorunów" fantastycznie bawią ludzi. Czysta frajda.
Boże jak mnie denerwują takie komebtarze na forach... Niektórzy wolą napisy, inni dubbing, ktoś inny preferuje lektora. Każdemu bardziej pasuje coś innego i nie ma co się wzajemnie obrażać.
Dzięki. Właśnie stworzyłeś kolejny temat, który daję okazje do niekończącej się kłótni zwolenników napisów i dubbingu.
Wolisz dubbing: "Jesteś kretynem, nie umiesz czytać. Dubbing nie pozwala w pełni docenić gry aktorskiej. To jest dla dzieci"
Napisy: "Jesteś kretynem. Napisy nie pozwalają się skupić na filmie. Zamiast oglądać musisz czytać"
Lektor: "Kretynie, lektor zagłusza aktorów. Cały świat się z nas śmieje. Wszędzie mają dubbing, tylko my jesteśmy z tyłu za murzynami"
I tak nawalą tu parę stron tego, pełnego wyzwisk, bełkotu.