Jest scena w której Colossus stoi z Deadpoolem i tą babką i chyba czekają na kogoś z kim będą się tłuc a pisało pare miesięcy temu że Wade będzie walczył zarówno z Ajaxem jak i właśnie Colossusem więc jak to w końcu będzie ?
Colossus będzie mu pewnie pomagał bo jak widzisz ma kostium z X na nim tak samo jak Teenage Warhead ( ta babka )
No okej tylko pisało że Colossus stoczy finałową walkę z Deadpoolem więc nie wiem kto z kim komu jak i gdzie
Gdzie tak pisało? Głównym przeciwnikiem Wade'a jest przecież Ajax, ewentualnei Angel Dust
aha moim zdaniem glownym przeciwnikem wade'a, bedzie ajax i byc moze weasel, a ta babka teenage warhead i collossus ,beda mu pomagac , albo moze tez ta angel dust bedzie jego wrogiem .Jak wrazenia po zwiastunie drogi zartanxxxie ?
aha to tym mnie zdziwiles jak wrazenia po trailerze deadpoola drogi himiteshu?
wybierasz sie na fantastic four w tym miesiacu ponoc po napisach maja wypuscic zwiastun deadpoola
A druga po wszystkich napisach jest wstepem do civil war jak steve i falcon znajduja buckiego aka zimowego zolnierza
Powie mi czemu Deadpool jest poparzony
Ps : Nigdy nie zagłębiałem się w universum . Z góry dzięki :)
powie mi ktos kim dla deadpool jest angel dust , zona , dziewczyna , kochanka czy kims innym oprocz wrogiem ?
Żoną aktualnie jest Shiklah jeśli na bierząco dobrze mi idzie, wcześniej jego ukochaną była Śmierć. Co do Andel Dust nie wiem :'D ale z tego co sie orientuje, niczym z powyższych :D