7,6 393 tys. ocen
7,6 10 1 392529
6,3 79 krytyków
Deadpool
powrót do forum filmu Deadpool

Jest scena w której Colossus stoi z Deadpoolem i tą babką i chyba czekają na kogoś z kim będą się tłuc a pisało pare miesięcy temu że Wade będzie walczył zarówno z Ajaxem jak i właśnie Colossusem więc jak to w końcu będzie ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

Colossus będzie mu pewnie pomagał bo jak widzisz ma kostium z X na nim tak samo jak Teenage Warhead ( ta babka )

Himiteshu

No okej tylko pisało że Colossus stoczy finałową walkę z Deadpoolem więc nie wiem kto z kim komu jak i gdzie

ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

Gdzie tak pisało? Głównym przeciwnikiem Wade'a jest przecież Ajax, ewentualnei Angel Dust

Himiteshu

bodajże naekranie ale to czytałem pare miesięcy temu

Zartanxxx

aha moim zdaniem glownym przeciwnikem wade'a, bedzie ajax i byc moze weasel, a ta babka teenage warhead i collossus ,beda mu pomagac , albo moze tez ta angel dust bedzie jego wrogiem .Jak wrazenia po zwiastunie drogi zartanxxxie ?

ocenił(a) film na 10
marvelfan_filmweb

Tak, Angel Dust jest zła

Himiteshu

aha to tym mnie zdziwiles jak wrazenia po trailerze deadpoola drogi himiteshu?
wybierasz sie na fantastic four w tym miesiacu ponoc po napisach maja wypuscic zwiastun deadpoola

ocenił(a) film na 10
marvelfan_filmweb

Na razie czekam az u mnie zacznął grać Ant-Mana bez dubbingu ;/

Himiteshu

aha to jeszcze nie widziales polecam ci bardzo fajny p.s zostan po napisach sa dwie sceny :p

ocenił(a) film na 10
marvelfan_filmweb

Tak wiem, wiem tez ze w jednej z nich jest pokazany strój Wasp

Himiteshu

A druga po wszystkich napisach jest wstepem do civil war jak steve i falcon znajduja buckiego aka zimowego zolnierza

ocenił(a) film na 10
marvelfan_filmweb

Znowu mi spoileruje ktoś? Dzięki :(

Himiteshu

To z kim on się sadzi na tym zwiastunie ?

ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

Nie rozumiem

marvelfan_filmweb

2 nowe sceny i tyle, zwiastun super i mam nadzieję na taki też film

Zartanxxx

no ja tez mam nadzieje na taki film co porabiasz zartanxxie a moze on sadzi sie z copycat :p

marvelfan_filmweb

oglądam Lecha. A nie wiem zobaczymy w Lutym

Zartanxxx

no zobaczymy w lutym zaglosujesz na moja 5 bonusowa bitwe do civil war red hulk vs spidey

ocenił(a) film na 10
marvelfan_filmweb

Co to znaczy sadzi?

Himiteshu

uprawia seks w jego jezyku

Himiteshu

No nie gadaj...

Zartanxxx

Powie mi czemu Deadpool jest poparzony
Ps : Nigdy nie zagłębiałem się w universum . Z góry dzięki :)

ocenił(a) film na 10
santa94

Przez wypadek w laboratorium Weapon X

Himiteshu

Dziękuję bardzo :)

santa94

powie mi ktos kim dla deadpool jest angel dust , zona , dziewczyna , kochanka czy kims innym oprocz wrogiem ?

marvelfan_filmweb

Żoną aktualnie jest Shiklah jeśli na bierząco dobrze mi idzie, wcześniej jego ukochaną była Śmierć. Co do Andel Dust nie wiem :'D ale z tego co sie orientuje, niczym z powyższych :D

Ran1906

Aha dzieki za odpowiedz czekasz na nowa fantastic four drogi ran1906?

marvelfan_filmweb

Właśnie ponoć słabe, ale może skoczę jeszcze w wakacje :D

Ran1906

aha ja moze tez chcialbys lub chcialabys dolaczyc do moich znajomych na fw? jesli tak to poprosze o zaproszenie jak juz pojdziesz to moglbys lub moglabys napisac czy bylo cos po napisach w ff ?