http://naekranie.pl/aktualnosci/deadpool-wyciekl-krwawy-zwiastun-z-comic-con
Może wrzucą w dobrej jakości. Dla mnie to głupota, miliony ludzi zobaczą jakieś kamerki, to już powinni wrzucić normalną wersję.
No właśnie, dlatego np WB od razu wywaliło do sieci zwiastuny BvS i Suicide Squad. Nie wiem czemu twórcy Deadpoola i Xmen tego nie zrobili.
(cytat) R-"Kolejną kategorią jest R, które od lat siedemdziesiątych oznacza, że wszyscy poniżej 17. roku życia powinni oglądać film z rodzicami."
Nie muszą być to rodzice, wystarczy osoba pełnoletnia jako towarzysz podczas seansu
LordVader345 ,Gimbusy będą (w tym ja) o to to ty się nie martw. Poza tym w czym ci przeszkadza gimbus (panie "dorosły")?
Mam złe wspomnirnia z Czasu Ultrona. Jakieś dzieci kopały mi fotel z tyłu. Przez parę dni bolal mnie kręgosłup. Na szczęscie jak byłem na Ant-Manie to tak nie bylo
Dzieci- no właśnie i znam ten ból byłem na jakimś filmie (nie pamiętam już tytułu) i jakieś dziecko cały czas kopało mi w fotel co gorsza wystawiał też nogi na oparcie jak go upomniałem to przestał... na 5 min...
zgadzam sie z toba mastachaz ten film zapowiada sie lepiej niz te inne na 2016 rok , p.s stan lee gra gospodarza klubu ze striptizem ciekawe kiedy dadza go z napisami lub z dubbingiem ? chodzi o zwiastun
Nawet niema jeszcze go na necie (tylko nagranie z telefonu) a co dopiero dubbing czy napisy (te pewnie pojawią się zaraz po oficjalnym wypuszczeniu trailera) a tak w ogóle po jakiego ch*** dubbing?! Film z kategorią R ,dubbing robi się dla dzieci które nie umieją czytać albo się im nie chce także nie widzę sensu dubbingować (dla kilku "dorosłych") ten film...
no wiem ale ostatni x meni byli i w tym i w tym chodzi mi o przeszlosc ktora nadejdzie wiec moze deadpool tez bedzie kto to wie ?
Ale X-meni są +12 a Deadpool +16 tu chodzi o zawartość filmu np jakieś przekleństwa itp. itd a jak już jeśli zrobili dubbing to połowę żartów z całego filmu przerobili by na jakieś gówno ,uważam że dubbing (szczególnie polski -_- ) dobrze wychodzi w bajkach bo w filmach to tak sztucznie...
Wiadomo może czy w filmie Wade będzie mówił do widzów? Czy w ogóle będzie sobie zdawał sprawę, że jest w filmie, tak jak w komiksach?
na panelu comic con reynolds mówił, że deadpool będzie łamał czwartą ścianę zwracając się do widza i że ogólnie to będzie taki deadpool jakiego fani kochają z komiksów.
Super, po zwiastunie nie można było stwierdzić, czy w filmie to pokażą, czy może dopiero przy następnych częściach.
W samym zwiastunie była razy złamana 4 ściana:
1. Przy początku kiedy stwierdził że nie chcę by jego strój był zielony lub animowany (odniesienie do tragicznej zielonej latarni)
2. W środku zwiastuna popatrzył w kamerę i powiedział "Cue the music" :)
Po za tym R.Reynolds w jakimś wywiadzie mówił też że łamanie 4 ściany będzie obecne ale nie często, gdyż taki zabieg stosowany za często za bardzo by oderwał od filmu. Ale będzie jak najbardziej obecne :)
Jestem tylko ciekaw czy w filmie będzie jakoś skierowane, pokazane że Deadpool faktycznie wie że jest w filmie ;d
O tej aluzji do Zielonej Latarni to wiem, ale to raczej taki żarcik niż łamanie 4 ściany. Przecież to jeszcze jest przed zabiegiem. Tego drugiego przykładu nie skojarzyłam, no ale zwiastun był kiepskiej jakości.
film na rok 2010 miał wygląda między innymi tak że Deadpool wie że jest w filmie a ponadto idzie do twórców i reżysera X-men orgin : Wolverin by opieprzyć ich za to jak spieprzyli jego postać w tym filmie...
Tak bo przecież nie pokażą wszystkiego od razu. W pierwszym trailerze BvS pokazali jedno wielkie gów*o więc spokojnie, pewnie we wrześniu jakoś czy później pokażą więcej
Ale tu nie chodzi o pokazanie nie wiadomo czego i nie wiadomo ile. Pierwszy zwiastun do BvS był teaserem, nie trailerem, zaznaczam. Nie musiał być nawalanką, bo zachwycał swoją formą - zbliżenia na pomnik Supermana, okrzyki i groźby w tle i wywołujące emocje słowa Batmana na końcu. A to wszystko w morcznym i poważnym klimacie. To była siła tego teasera.
No a jesli chodzi o Deadpool... no ciekawie wypada ten bohater ze swoim charakterkiem, ale szału nie ma.Zobaczymy, jak będzie w kolejnym.
Ale nie wiem czy wiecie ale pracują nad filmem (który ma pobić Avengersów) Kapitan Ameryka:Civil War (Kapitan A. kontra Iron Man) więc DC żeby dorównać Marvelowi postanowiło stworzyć film o podobnej tematyce więc BvS to parodia KA:CV...