PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219437}
6,9 119 tys. ocen
6,9 10 1 119129
5,2 22 krytyków
Death Race: Wyścig śmierci
powrót do forum filmu Death Race: Wyścig śmierci

Zna ktoś grę PC w tych klimatach (nie licząc staroci typy Carmageddon)? Aż się prosi żeby zrobić grę na podstawie filmu, skoro robią transformers, terminator....

ocenił(a) film na 10
Pablo_833

Sprawdź Armagedon Riders/Clutch jak lubisz Carmageddon powinna przypaść Ci do gustu.

ocenił(a) film na 8
xt6003tb

fajnie się grało w CRASHED albow FALOUTA :) heh. film spoko. daje 8/10

Pablo_833

flatout 2 czyli rozpierdol na kółkach

tralalala

użytkownik usunięty
g_lox

barnout....................................................................
...........................................................................

Pablo_833

to że jakaś gra jest stara (z Twojego postu wnioskuje że jest pewnie starsza od Ciebie) to nie znaczy że można o niej mówić ,,staroć''. Staroć to określenie na rzeczy które są stare i nikomu niepotrzebne tak jak np stare meble, które trzeba wyrzucić - o nich sie mówi staroć. Ale napewno nie mówi sie tak o grach które napewno wniosły do świata gier więcej niż my wszyscy tutaj razem wzięci- troche szacunku.

pakovrs

Ja proponuję "Mashed". Co prawda kamera jest jakby ze śmigłowca, ale da radę się przyzwyczaić :) Sobie zainstaluję :D

pakovrs

Nie pytałem o definicje, tylko o coś podobnego, jak bym tego nie napisał, to zaraz zaczęła by się dyskusja o carmagedon. I nie jest ode mnie starsza, "z Twojego postu wnioskuje że" powinieneś kupić wreszcie nowy komputer.

ocenił(a) film na 8
pakovrs

Ale przemyślenia hahaha

ocenił(a) film na 7
Pablo_833

Crashday
mistrzowska gierka, a przy okazji tania (dla przeciwników piratów)

lukkli93KCX

a ja bym proponowal gre z ps1 hmmm bardzo podobna do tego filmu na poczatku myslalem ze na jej podstawie jest zrobiony ten film tylko za ch*ja nie moge sobie przypomniec jej tytulu

lukkli93KCX

Też polecam CrashDay. świetna gierka za niską cenę. Ma pare bugów ale nie przeszkadzają ak strasznie.

ocenił(a) film na 9
Pablo_833

Flat-Out

Itachi1993

Flat-Out już ktoś pisał, po za tym tam nie ma broni.

Pablo_833

po obejrzeniu nasuwa mi się podobieństwo do Split Second- świetna gierka, polecam

ocenił(a) film na 6
Pablo_833

Blur

ocenił(a) film na 8
Pablo_833

Najbardziej przypominająca gra klimat filmu to moim zdaniem Redline stara gra, ale jara super się gra.

ocenił(a) film na 6
marokesz2785

Jeśli lubisz starocie, to ja polecam jedną z gier mojego dzieciństwa - "Destruction Derby 2". Tam był tryb walki na arenie, gdzie celem jest przeżycie i zniszczenie innych samochodów. Niestety w grze nie ma żadnych broni i samochody trzeba niszczyć w "tradycyjny" sposób.

Pablo_833

To ja jeszcze wspomnę o starej co prawda gierce ale w klimacie - "Death Rally". Grafika dziś strasznie kole w oczy,gra jest prosta i może szybko się znudzić no ale.... Od tak dla uzupełnienia listy....

ocenił(a) film na 8
Pablo_833

interstate '76 i '82

ocenił(a) film na 7
Pablo_833

Jest gra mmo mniej więcej o tym samym(powstała wcześniej) - Upshift Strike Racer

ocenił(a) film na 7
Pablo_833

o matko gry nie znają...Split Second Velocity jest takie same jak film

ocenił(a) film na 7
MasterSexay

twisted metal

Pablo_833

Death Rally

ocenił(a) film na 8
shzb25

Lubię :)

ocenił(a) film na 8
Pablo_833

wypróbuj Split Second (z tego roku), symulatorem to nie jest ale wyścigi są bardzo dynamiczne, a wszystko kręci się wokół aktywowania pułapek rozsianych po trasie wyścigu (by przeszkadzać innym zawodnikom, oczywiście).

Pablo_833

Na telefony jest Death Race, nawet w PL. Na PC jest jeszcze ciekawe Death Track Resurrection od kolegów z Rosji.

ocenił(a) film na 5
Pablo_833

najciekawsze to chyba pierwszy Carmageddon, klasyk Death Rally (Duke Nukem tam jest!), niedoceniony Mashed, jedna z moich ulubionych gier, kiedy miałem pierwszą Playstation - Twisted Metal 1-4 oraz Split/Second ale niestety tylko przez pierwszych kilka godzin bawi

ocenił(a) film na 7
Pablo_833

Nie czytałem wszystkich postów i nie wiem czy było mówione o tej grze,ale istnieje gra o nazwie "Death Rally" tylko jest dosyć stara z 1996 roku http://www.remedygames.com/games/deathrally jest te do sciagniecia tzlko chzba nie y tej stronz,jezeli podoba wam sie widok od tzw. góry (jak gta) to polecam

ocenił(a) film na 10
eulogy_pl

Split Second Velocity gra jest podobna