Piszcie czy Wam się podobał i czy się opłaca na niego iść :P
Zdecydowanie kultowe kino z życia naszego codzienego...
Jak najbardziej..Scott Free Production GREAT!!!
Biorac pod uwage jak absurdalny jest pomysl z cofaniem sie w czasie i jak realistycznie i przekonujaco zostal on w tym filmie pokazany, mysle ze naprawde warto go zobaczyc. Poza tym swietne zdjecia, muzyka i fabula ktorej- mimo ze to kino czysto rozrywkowe- nie mozna sie czepiac. polecam :)
SUPER film, dawno na takim nie byłem. Dziś byłem w kinie i naprawdę bardzo polecam. Świetna obsada aktorska i oczywiście Denzel Washington który jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. A widziałem już kilka jego filmów;) Można na niego iść zarówno z kumplem jak i z dziewczyną. Po prostu film dla wszystkich!!!!!
A ja NIE polecam. Film ma wręcz śmiesznie skonstruowaną fabułę, a na dodatek kilka scen aż kipi idiotyzmem. Szczerze się zawiodłem na tym filmie.
film byl super! dawno nie ogladalam czegos tak dobrego!polecam wszystkim milosnikom sensacji z watkiem milosnym.zgadzam sie z tym, ze jest troche 'zamotany', ale naprawde warto akcja, aktorzy, muzyka i napiecie- SUPER!
NIE POLECAM. Film zapowiadał się dobrze, ale niestety to tylko typowa produkcja USA w dodatku mocno przesadzona... Gdyby usunąć z filmu sceny przemocy to powstałaby nam piękna bajka s-f dla dzieci :) Niestety jestem rozczarowany, spodziewałem się czegoś lepszego :(
Jesli ktoś się spodziewa po tym filmie wielkiego kina to się niestety zawiedzie bo film ma mocno naciągany scenariusz i w sumie nie odbiega za bardzo od typowej dla tego gatunku sztampy (nowścią miał być pewnie motyw zaginania czasoprzestrzeni, ale poza sekwencją pościgu toczonego równolegle w przeszłości i teraźniejszości nie różni się od pseudonaukowych bzdur widzianych wcześniej w niejednym filmie). Za duży plus można na pewno uważać bardzo sprawną realizację no i grę Denzela Washingtona który poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Podsumowując, jest to przyzwoite kino rozrywkowe, ale nic nie stracisz jak tego filmu nie obejrzysz. Jak dla mnie 6/10.
Fil jest OK. Nie ma w nim może głębokiego przesłania, ale to trzymające w napięciu kino. Tony Scott zmontował niektóre sceny w bardzo charakterystyczny dla siebie sposób i zdynamizował cały obraz. Nie podobał mi się natomiast motyw przenoszenia rzeczy w czasie i mocno zagmatwana kwestia ilości linii czasu. Finał też może budzić skrajne emocje. Jeśli lubicie produkcje Scotta, szybkie i ostre kino jednak bez jakiejś metafizycznej głębi i jesteście w stanie przymknąć oko na niedociągnięcia scenariusza to jest to zdecydowanie produkcja dla was.