PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228227}
7,3 226 tys. ocen
7,3 10 1 226261
6,4 40 krytyków
Deja Vu
powrót do forum filmu Deja Vu

NO więc .
Dziś ,właśnie skończyłam oglądać .
I powiem tyle . 10/10
Film był świetny. Super akcja, świetne przeniesienie w czasie, ja nie miałam problemu żeby sie połapać o co chodzi w danym momencie.Nie był zagmatwany a jednocześnie wiadomo było że facet podróżuje w dwóch przestrzeniach czasowych.
Niesamowite....
Zakończenie mnie odrobinę zaskoczyło...ale potem zaczęłam dopatrywać sie o co w nim chodzi.
I doszłam do tego bardzo szybko:D przecież umarł on jako ktoś z przyszłości , nie jako człowiek z przeszłości:P heheh..
Swoją drogą bardzo ciekawy sprzęt miała cała ta brygada....((oj żebym ja sie do takiego dorwała:P))
NO i jak zwykle nie zawiodłam sie na produkcji Bruckheimera a świadomość oglądania filmów Tonego Scotta jest naprawdę wielka
Moja ocenę już znacie. Jakie są wasze?
Film był waszym zdaniem godny uwagi?
Ja uważam żę GENIALNY!

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

cóż ja powiem Ci szczerze że miałem dość mieszane uczucia, ogólnie film dobry...nawet bardzo dobry, ale...
Dziś pierwszy raz widziałem ten film, jedank pozytywne opinie słyszałem już od premiery w kinie, myśle sobie pewnie mają rację w końcu to Jerry Bruckheimer, Tony Scott i Denzel...
Znając twórczość Tonego S. nie spodziewałem się że ten gość zacznie tworzyć filmy s-f bo nie oszukujmy się ale ten film to czyste s-f...
i tutaj właśnie pojawił się mój zawód...po prostu spodziewałem się czegoś innego ale tak jak mówiłem ogólnie bardzo ok...dam 7,5/10