NO więc .
Dziś ,właśnie skończyłam oglądać .
I powiem tyle . 10/10
Film był świetny. Super akcja, świetne przeniesienie w czasie, ja nie miałam problemu żeby sie połapać o co chodzi w danym momencie.Nie był zagmatwany a jednocześnie wiadomo było że facet podróżuje w dwóch przestrzeniach czasowych.
Niesamowite....
Zakończenie mnie odrobinę zaskoczyło...ale potem zaczęłam dopatrywać sie o co w nim chodzi.
I doszłam do tego bardzo szybko:D przecież umarł on jako ktoś z przyszłości , nie jako człowiek z przeszłości:P heheh..
Swoją drogą bardzo ciekawy sprzęt miała cała ta brygada....((oj żebym ja sie do takiego dorwała:P))
NO i jak zwykle nie zawiodłam sie na produkcji Bruckheimera a świadomość oglądania filmów Tonego Scotta jest naprawdę wielka
Moja ocenę już znacie. Jakie są wasze?
Film był waszym zdaniem godny uwagi?
Ja uważam żę GENIALNY!
cóż ja powiem Ci szczerze że miałem dość mieszane uczucia, ogólnie film dobry...nawet bardzo dobry, ale...
Dziś pierwszy raz widziałem ten film, jedank pozytywne opinie słyszałem już od premiery w kinie, myśle sobie pewnie mają rację w końcu to Jerry Bruckheimer, Tony Scott i Denzel...
Znając twórczość Tonego S. nie spodziewałem się że ten gość zacznie tworzyć filmy s-f bo nie oszukujmy się ale ten film to czyste s-f...
i tutaj właśnie pojawił się mój zawód...po prostu spodziewałem się czegoś innego ale tak jak mówiłem ogólnie bardzo ok...dam 7,5/10