PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228227}
7,3 226 tys. ocen
7,3 10 1 226261
6,4 40 krytyków
Deja Vu
powrót do forum filmu Deja Vu

Jedną z najbardziej dla mnie uderzających rzeczy to jest w tym filmie brak kolsekwencji oraz nieścisłości w fabule. Film bardzo fajnie zrobiony jednakże te drobiazgi strasznie niszczą odbiór. Chodzi mi przedewszystkim o to że Denzel prowadząc śledztwo natrafia na ślady które sam później wykona, jak np. krew. Więc jeśli te ślady pozostawił czyli w przyszłości sie cofnął do przeszłości za pierwszym razem to jest rzeczą dziwną dlaczego w takim razie pierwotnie doszło do zamachu.
Pomimo wszystko dobrze mi się to oglądało dlatego daje temu filmu 7.

ocenił(a) film na 1
Gremster

nawet częśc ludzi wyhaczyła błedy, ale nie wszystkim widzom się udało:)
żeby nie było nieścisłości trzeba by było pokazać w filmie, że doug cofał sie przynajmniej 2 razy. za pierwszym razem coś tam pozmieniał, ale nie uratował statku i zginął.
a dopiero za drugim razem pozmieniał jeszcze troche i uratował (ale tez zginął):D:D:D:D
wtedy by to miało jeszcze ręce i nogi, choc i tak nie do końca. bo trzeba by powałac sie jeszcze na teorie światów równoległych, a to już teren metafizyki i jej NAUKOWE tłumaczenia w każdym filmie wychodzą śmiesznie.
no chyba ze mamy do czynienia z komedią Powrót do przyszłości. tam z zasady miło być śmiesznie i zabawnie, więc widz przymyka oko na drobne bzdurki:)
pozdr.