Daję temu filmowi mocne 7 za muzykę, klimat i ciekawą fabułę. Dobrze zagrali aktorzy w szczególności Yasmin Murphy. Bardzo dobre zakończenie. Od pierwszego kadru daje się wyczuć, iż jest to horror hiszpański. Polecam
Zgadzam sie, juz dawno zaden film mnie nie wzruszyl, a tu prosze, niespodzianka. Dobry film, polecam.
Moja ocena tego filmu to 9/10 głównie za grę aktorską Yasmin Murphy oraz samą postać metalowej dziewczyny. Muzyka była w miarę ok, jednakże coś w tym filmie zabrakło.
Aktorzy mają różne powody by zaniechać kariery lub robić 'wolne', ale tę aktorkę widze w jakimś porządnym dramacie.
oh ah oh.........jaki gówniany film:) ....(o i teraz czekam na oburzone głosy pseudointeligencji która mnie wyzwie od kretynów za uzycie słowa "gówniany" :D tak panowie i panie ten film jest gówniany:)
Ja lubię ten film oglądałam go parę razy z różnymi ludźmi i bali się a to chyba dobra reakcja na dobry horror.
Na początku zasłaniałam twarz przed to brzydką panią metalową ale później gdy się bliżej jej przyjrzałam okazało się , że to trupek jakich mało nawet nieco zabawny;-) ale kolejny raz już nie chciało by mi się go oglądać.