Delikatna

Frágiles
2005
6,3 13 tys. ocen
6,3 10 1 12899
3,0 4 krytyków
Delikatna
powrót do forum filmu Delikatna

7/10

ocenił(a) film na 7

Daję temu filmowi mocne 7 za muzykę, klimat i ciekawą fabułę. Dobrze zagrali aktorzy w szczególności Yasmin Murphy. Bardzo dobre zakończenie. Od pierwszego kadru daje się wyczuć, iż jest to horror hiszpański. Polecam

ocenił(a) film na 7
Normaden

Zgadzam sie, juz dawno zaden film mnie nie wzruszyl, a tu prosze, niespodzianka. Dobry film, polecam.

ocenił(a) film na 3
Normaden

Yasmin Murphy rewelacyjna. Materiał na dobrą aktorkę.

grzechmund

Moja ocena tego filmu to 9/10 głównie za grę aktorską Yasmin Murphy oraz samą postać metalowej dziewczyny. Muzyka była w miarę ok, jednakże coś w tym filmie zabrakło.

ocenił(a) film na 3
rita93

aż dziwne że od 2005 roku rzeczona Yasmin w niczym innym jeszcze nie zagrała.

grzechmund

Aktorzy mają różne powody by zaniechać kariery lub robić 'wolne', ale tę aktorkę widze w jakimś porządnym dramacie.

ocenił(a) film na 3
rita93

oh ah oh.........jaki gówniany film:) ....(o i teraz czekam na oburzone głosy pseudointeligencji która mnie wyzwie od kretynów za uzycie słowa "gówniany" :D tak panowie i panie ten film jest gówniany:)

Tommy_Filmweb

To troche sobie poczekasz, bo (zdziwisz się) każdy ma prawo wyrazisz swoje zdanie.

ocenił(a) film na 6
Normaden

Ja lubię ten film oglądałam go parę razy z różnymi ludźmi i bali się a to chyba dobra reakcja na dobry horror.
Na początku zasłaniałam twarz przed to brzydką panią metalową ale później gdy się bliżej jej przyjrzałam okazało się , że to trupek jakich mało nawet nieco zabawny;-) ale kolejny raz już nie chciało by mi się go oglądać.

ocenił(a) film na 7
TrefnaPanna

no straszny to film nie był, ale ma wielki plus za fabułę :)