Delikatna

Frágiles
2005
6,3 13 tys. ocen
6,3 10 1 12899
3,0 4 krytyków
Delikatna
powrót do forum filmu Delikatna

Muzyka może i ładna, ale raczej rodem z dramatu.. Mrożących krew w żyłach scen też jak na lekarstwo. Przez większość czasu nic się nie dzieje. Film byłby już o wiele ciekawszy gdyby ta mechanic girl okazała się być choćby przybyszem z Matplanety. A i jeszcze bohaterka grana przez Calistę przypomina mi nawiedzoną starzejącą się babę. Z powodzeniem to ona mogłaby być tą złą.Końcówka ma zapierać dech w piersiach, mnie niestety nic takiego się nie przytrafiło :(.
Taki typowy lightowy horrorek do obejrzenia na raz i szybkiego zapomnienia.

ocenił(a) film na 5
XxXxxEVeRaxxXxX

Mogli tą mechaniczną pokazywać częściej,bo tak to szedł już dreszczyk po plecach by potem uciekał do tylnych partii ciała,bądź razie średni film mnie zdecydowanie nie powalił.Pozdro

ocenił(a) film na 5
DemiaN

Otóż to. Rownież pozdro.

XxXxxEVeRaxxXxX

Niby coś tam się dzieje, ale nuda przez większość filmu skrzypi na całego. Przy końcówce trochę się rozkręca, jednak to za mało. Zakończenie nie było najgorsze, z tym że bardziej jak z dramatu, niż z horroru. Calista irytująca z tymi swoimi dwoma zbolałymi minami na krzyż, jakby ją zamienić z Eleną, to może by to lepiej wypadło. Film w sam raz na raz, jak to słusznie napisałaś.