a więc tak Cori przyjaźnił się z Jackiem a Elaine z Bonnie.... Chuck i Dell nie pałali do siebie sympatią a to z powodu Terri która dawniej była dziewczyną Chucka a potem związała się z Dellem...Stacey to taki spokojny chłopak nie wadzący nikomu a Willy i Reena właściwie nic na ich temat nie można powiedzieć...
Dlatego,że oni mieli najwięcej szczęścia i byli głównymi bohaterami,a propo,ciekawa tez była scena z tymi dziewczynkami
ano tak.... szkoda tylko że Bonnie przypłaciła to życiem....jakby nie uciekała to może by się nic nie stało ale wyszło jak wyszło
nie no Bonnie nie zmarla tylko była uwieziona gdzies,bo na końcu pojawila się jako człowiek,jak przybyl syn szatana
w sumie mogla uciekać od razu szybko,zamiast stać i krzyczeć,jak ma pani jakies unikaty z lektorem to można mi na priva wyslac tytoly tak a propo filmow
no właśnie nie mam....kiedyś miałam kasetę z Demonicznym wiatrem(jakieś 21 lat temu) z lektorem....(był tam jeszcze na tej kasecie horror Komnata Zabaw)
ja mam vhsrip demonicznego wiatru,podstawiony pod obraz dvdripu z lektorem,ale kasety nie mam niestety
jeśli chodzi o stosunki między paniami to było to tak-Bonnie i Elaine były najlepszymi przyjaciółkami(sądząc po bardzo wylewnym przywitaniu w knajpie na stacji benzynowej) Elaine i Terri-nic nie można powiedzieć na temat ich relacji, to już bardziej Elaine lubiła Reenę ......
Jednak złe moce mialy zasieg jedynie w okolicach farmy,bo wiatr nie przywedrowal do domu Coriego ani demony nie przyszly do miasta,co do relacji to Cori mial dobre z kazdym