PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

Ten film jest po prostu śmieszny, a gra aktorów to tragedia

ocenił(a) film na 8
_lethal_

Właśnie "amatorska" gra aktorów jest wielkim plusem. Sa przekonująco realizstyczni i nie sprawiają wrażenie sztucznych herosów

ocenił(a) film na 2
Aerthevist

Jak dla mnie szaleństwo Marii i samobójstwo ojczulka na pewno nie były realistyczne

ocenił(a) film na 8
_lethal_

a czego się spodziewałeś po opętanych?

ocenił(a) film na 4
_lethal_

niestety zmarnowany potencjał filmu, na plus przemawia dobry pomysł, jednak akcja rozwija sie przez cały film a gdy naprawde zaczyna coś się dziać film się kończy i zostawia widza z totalnym rozczarowaniem. Mimo wszystko zawiodłem się. Polecam na jedno obejrzenie jeśli ktoś lubi filmy w tej tematyce. btw. Odnośnie gry aktorów nie można się przyczepiać.

ocenił(a) film na 6
_lethal_

Czy ktoś ci zmuszał do obejrzenia tego filmu ?! Jak szukasz akcji obejrzy "Bambi".
Temat dobrze podany właśnie dzięki amatorszczyźnie aktorów a takie rzeczy dzieja się na prawdę...

marcinka84

Naprawdę? A widziałeś\aś kiedyś? Masz jakiś dowód? Dla mnie to zwykła tandetna kościelna propaganda, a ludzie pozornie opętani - raczej chorzy psychicznie. Strach jest świetną metodą utrzymania wierzących przy kościele, ociekającym fałszem, hipokryzją i fiskalizmem. Won!

ocenił(a) film na 6
Speancer93

Nie, nie widziałam!! Są rzeczy które się w głowie nie mieszczą.... wyrażam tylko swoją opinię. Co do kościoła się zgodzę wszystko jest jakimś cholernym fałszem aleeeeeeee w każdym z filmów o tej tematyce da się zauwazyc że kościól odcina się od tego typu przypadków :O