Zwykle tego nie robię.
ALE.
Rzygam już - muszę użyć tego słowa - filmami o egzorcyzmach dokonujących takich przekłamań. To poważny temat, a głupi amerykanie robią sobie z tego jakieś bajki, sugerując, ze tak wygląda działanie watykanu. Właśnie dlatego daję jedyneczkę.
Dla mnie trzeba IŚĆ na film aby ocenić go. Dla równowagi pasuje teraz abym dał ocenę 10, bo ty bezpodstawnie zaniżasz. Sorki podstawę do zaniżenia masz, ale to nie jest dobra i sprawiedliwa podstawa.
a ja rzygam takimi hejtami jak Ty. I jak tu się kierować ocenami filmwebu ?!
Całe szczęście są jeszcze zagraniczne portale...
Haha. Stwierdziłem, ze Ty jesteś najzabawniejszą małpką :D Dlatego tutaj właśnie napiszę jak leję z takich hejtów jak wy. Zaspamowaliści cały wątek, a tylko ze 3 osoby odniosły się do moich argumentów i przedstawiły swoje kontrargumenty. I kto tu jest hejterem małpeczki? :D
z chęcią podzielę się z Tobą bananem, bo widać że to Twój przysmak. Twoje argumenty kończą się na słowie ALE. :D
Co za głupi argument że film jest zły, bo pokazuje coś nieprawdziwie . Wszystkie filmy akcji , thrillery , horrory itp to czysta fikcja. Czy jak w Mission impossible Tom Cruise jak pająk łaził po szkle uzywając klejących rekawic to było realistyczne? Czy jak Bond lata samochodem i wystrzeliwuje z niego rakiety to jest realistyczne ? Czy w ZMIERZCHU wapmipry z czerwonymi świecącymi oczami były realistycnze ? Kazdy człowiek powyżej 10 lat zdaje sobie sprawe że w takich filmach to są bajki i nie czyni z tego zarzutu.
Szkoda że inteligencji brakuje żeby czytać ze zrozumieniem. Zadanie domowe. Jaka jest różnica między "pokazuje nieprawdziwe rzeczy", a "wmawia że pokazywane nieprawdziwe rzeczy są prawdziwe"? A może nakręciliby film o Twojej działąlności, nawtykali masę głupot i oczernili by Cię, a na końcu stwierdzili, że film jest dobry, bo nie poprałeś go? Co Ty na to? Miałbyś zdanie na ten temat przed obejrzeniem?
Nie widziałeś, nie oceniaj. Tak to można o wszystkim.
Rzygam już komediami romantycznymi, bo wszystkie podobne, etc.
Nie ogladałeś to się nie wypowiadaj...
ŁO MATKO - przecież to tylko film ;-))) Ale się uśmiałam z tego postu. Ale wnioskując, nie mierz ludzi swoją miarką, jeśli Ty wierzysz ślepo w to co jest na filmach, nie znaczy, że inni też...
Zwykły troll ot co, teraz taka moda na filmwebie by prowokować, i na tym by właściwie można zakończyć ten wątek.
Bez sensu. Wystarczyło założyć temat, żeby się wyżalić, ale nie oceniaj filmu. Usuń ocenę, bo dając 1, zaburzasz rzeczywistą notę wynikającą z opinii ludzi, którzy oglądali i mają coś na ten temat do powiedzenia.
tak się nie robi, bo mimo że jesteś inteligentnym człowiekiem, sam siebie mianujesz hejtem.
ale skoro nie widziałeś, to jak możesz powiedzieć, że jest przekłamany? poza tym, film to pewna konwencja, nie dajesz chyba z zasady "jedyneczki" każdemu filmowi o kosmitach, bo masz dość filmów dokonujących przekłamań? Trzymając się dalej mechanizmu Twojej wypowiedzi można napisać, że (kosmici) to poważny temat, a głupi amerykanie robią sobie żarty, sugerując, że tak wygląda działanie NASA...
nie bronię tego filmu, bo jeszcze go nie widziałem, idę na seans dziś. Po prostu nie mogę się zgodzić z ocenianiem filmu bez oglądania. koniec i kropka. nie ma wyjątków. Ja rzygam głupimi polskimi komediami, na które nie chodzę, ale nie dam jedynki kac wawie, bo jej nie widziałem. Od tego masz na filmweb "nie chcę zobaczyć". skala ocen jest dla tych, co film widzieli. pozdrawiam.