Polsat to potrafi rozśmieszyć ludzi. Pierw gadają, że ludzie mają dość powtórek i u nich ich nie ma (śmiechu warte), a później reklamują jako megahit film sprzed 14 lat. Wow co to za nowość? Widział ktoś już ten film? Kiedy wchodzi do kin? ehehehehehe
Czy megahitem musi być nowy film? Wg mnie Desperado jest jednym z niewielu dobrych emitowanych przez Polsat filmów akcji.
Przestan Oscar pierdolić ze sie tak wyraże bo Desperado w przeciągu ostatnich dwoch lat megahitem jest z 8-10 raz.Film może i ok ale polsat potrafi wszystko obrzydzić.
Desperado jest dobrym filmem w porównaniu do filmów puszczanych na Polsacie. Polsat to bardzo głupia stacja, mająca b. mało do zaoferowania widzom.
Zgadzam się z Oscar_CANNtor :P
Disco_Destroyer - przecież nie musisz za każdym razem oglądać, gdy puszczają ten sam film.
Ja tam dziś z przyjemnością oglądam Desperado, według mnie jest na tyle dobrym filmem, że jakoś trudno mi się nim znudzić:P
Zgadzam się, rzadko puszczają jakiś dobry film, więc Desperado to jakaś odmiana (no przecież ludzie mają sklerozę i nie pamiętają, że film widzieli już X razy)
H@H@ żenujący humor, powiadasz. Przynjamniej osoby ktore tam grają nie robią z siebie idiotow specjalnie, bo muszą takich grac
Zresztą Świat Według Kiepskich jest przeznaczony dla wielu odbiorców lubiących różną tematkę filmową a mianowicie : Sci-Fi (Sajens Fikszyn) [Umcia -Umcia, Robochlop] , Westerny (Łesterny)[Wojek Stasiek z Ameryki] , Dramat ( gdy renta nie przychodzi lub piwa w lodowce brak) , thriller ( Zgwalcenie Frka przez kosmite), Erotyk [Kiepscy Zboczency] a najbardziej to przygodowy [ Chec latania, poslubiena ruskiej ksiezniczki ]
Coś mnie nie przekonujesz. Kiepscy zrobili furorę pierwszą serią i gdyby wtedy zakończyli serial byłby na prawdę fajny. A teraz? Jedynie dogrywany sztuczny śmiech.
Tak prawdę mówiąc to Kiepscy skończyli się jak odszedł Walduś... Bez niego to nie to samo. Choć może przedostatnia seria nawet była niezła, kiedy Paździoch wchodzi to po prostu nie ma mocnych, gość jest prze agent, śmiać mi się już na sam widok chce, a co dopiero jak zaczyna mówić :)
Co do polsatu, to jest strasznie pojebany kanał, przede wszystkim ze względu na REKLAMY. Jak oni kurwa puszczają film co normalnie by 1h30min nie trwał, a u nich trwa 2h20min... Żenada i robienie z ludzi kretynów. Reklamy jednym ciągiem potrafią trwać ponad 20min...Nie wiem, dlaczego KRRiTv czy ktoś inny nie nałoży za to na nich jakiejś sankcji, czy kary...
Już wole oglądać Desperado niż jakieś żałosne filmy które w ostatnim czasie
weszły do kin. Bardzo często starsze filmy są dużo lepsze od tych
nowszych...
szczerze to chciałby zeby ten film wchodził do kin ,zajebiscie by zrobili
jak by go puścili !i zawsze jak leci na polsacie to ogladam chociaż
widziałem juz go z 20 razy ,lubie meksykańskie klimaty i tequile :)lepiej
oglądac stary dobry film niż jakies nowe gówno ,szkoda tylko ze ta druga
cześć tak słabo wyszła