Na samym poczatku filmu pomyslalem sobie " Boze co ja za szmire zassalem ......, szkoda mojego zycia zeby ogladac cos takiego" ... ehhh jednak ciekawosc sklonila mnie zeby ogladac dalej no i potem film mnie wciagal coraz bardziej moze pomine fabule ... ale skupeie sie na czyms innym na Genialnej muzyce ktora powala jest swietnie dobrana do scen. Jezeli chodzi o wstawki taneczne calkiem niezly pomysl ( i jeszcze raz mysle o tej muzyce i tych paniach ktore tancza) no ale pisze dalej :) jezeli chodzi o gre aktorska hmmmm troszke brakuje ale i tak jest o wiele lepsza niz w niektorych innych produkcjach :) ogolem niezly pomysl na wykonanie filmu, ( i znowu to wtrace ta Muzyka i Panie) calkiem Niezla Muzyka film swoim wykonaniem powala ino pozazdroscic, i zeby kiedys nasze Rodzime Kino moglo sie pochwalic czyms takim :)
Podsumowanie:
Muzyka - 10/10
Fabula - 7/10
Gra Aktorska - 6/10
Efekty - 9/10
Wstawki Taneczne (pierwszy raz sie spotkalem z tak dobrze dopasowanymi wstawkami) 10/10
Film ogolem odemnie dostaje 9/10 z czystym Sumieniem polecam :) i czekam na kolejna czesc oby tak dobra jak ta :)