Najgorszy film bolly, jaki do tej pory widzialam. Doroslym odradzam, to film dla nastolatkow. Pfe...
Potwierdzam. nie wiem skąd taka ocena, szkoda to oglądać, jeszcze nigdy nie widziałem tyle wpadek w jednym filmie i do tego tak denny scenariusz, z aktorami było trochę lepiej ale to nic nie daje przy tak słabo zrobionym filmie.
no tak, sprzedaż wiązana filmu z gazetą. że też filmweb nie monitoruje takich poczynań... zapewne średnia wzrosła skokowo z kont "na raz"... takie konta nie powinny mieć od razu szansy oceniania albo ich ocena nie powinna być wliczana, da się z tym walczyć...
Mam 18 lat i dla mnie był to totalny gniot. Nie wypowiadaj się więc o wszystkich nastolatkach.
Jeśli analizujesz każdy fragment tego filmu to faktycznie nie jest najlepszy. Ale jeśli oderwiesz się od rzeczywistości i obejrzysz to, aby się pośmiać (chociażby z postaci granej przez Udaya Choprę) dostrzeżesz fajne momenty. Muzyka oraz układy taneczne są na plus.
Poza tym weź pod uwagę, że kino Bolly ma być relaksujące, pozbawione sensu i logiki, żeby widz nie siedział 5h po seansie i się zastanawiał, analizował, bo to nie o to chodzi. :) Jeśli chcesz analizować zachowanie bohaterów proponuję ekranizację "Lalki".
Mało tego duet John-Abhi jest rewelacyjny.