Diabeł

Devil
2010
6,1 50 tys. ocen
6,1 10 1 49648
5,3 10 krytyków
Diabeł
powrót do forum filmu Diabeł

Produkcja niestety nie powala na kolana. Historia ukazana w filmie jest nawet dobra, ale wykonanie juz nie zachwyca. Nie wiem czemu, moze to przez to, ze jest za malo efektow specjalnych, ale calosc jakos mnie nie wciagnela. Obraz wydal mi sie poprostu taki przegadany o tym Diable i calym zlu. Chyba za duzo sie spodziewalem, ale myslalem, ze bedzie to jakos bardziej przerazajaco ukazane. Jak dla mnie, jedyna godna uwagi scena, to jak patrzy tymi czarnymi oczami i stoi tak w bezruchu... (kto widzial ten wie). Jednak to, ze mnie ta historia nie urzekla, nie oznacza w cale, ze film jest zly. Jest sredniakiem w swoim gatunku i na dlugo nie zapadnie w pamieci... 6/10

ocenił(a) film na 8
Bambim

W takim razie byłabym wdzięczna za tytuły filmów kozaków w tym stylu... być może coś mi przypadnie do gustu...

A co do tego filmu to on mi się na prawdę spodobał, nie nudziłam się i oceniłam go na prawdę dobrze :)

A co do efektów i tych oczu to jeśli masz życzenie to w bardzo prosty sposób możesz sobie takie zafundować... kwestia bodajże około 100zł ;]