Diabeł

Devil
2010
6,1 50 tys. ocen
6,1 10 1 49648
5,3 10 krytyków
Diabeł
powrót do forum filmu Diabeł

Come on

ocenił(a) film na 7

Dajcie lepsze tytuły z lat 2006-2010, ze świecą szukać.

gajewsky86

Ten sam film ogladales ?.Dla mnie "Devil" to pomylka bardzo zamerykanizowany.Wrecz glupi, od samego poczatku wiedzialem ze starucha jest diablem.Film w ogole nie trzyma w napieciu a swoja durnota przypominal mi horror "Drag me to hell".Lepsze tytuły a prosze cie bardzo :

Paranormal Activity
Nieproszeni goscie
Wzgorza maja oczy
1408
Zejscie

I wiele innych filmow ktorych w tej chwili nie pamietam.Ten film jest strasznie kiepski.Moze jestem za stary i rocznikowi 86 sie podoba.

ocenił(a) film na 6
rosi10

Jeśli chodzi o klimat to polecam Ci film Mgła http://www.filmweb.pl/2007.Mgla

ocenił(a) film na 8
rosi10

Ten sam film oglądałeś? Thriller z chrześcijańskim przesłaniem (vide - świat odwrócony do góry nogami(panorama Filadelfii) = rządzony przez zło, i na zakończenie przywrócony do porządku dzięki przebaczeniu) nie jest zbyt popularnym tematem w ameryce. Mi nie przypomina wcale "drag me to hell", które swoją drogą jest pastiszem, więc musi być durne. Filmy, które podałeś, oprócz 1408, to potworne niewypały, dlatego rozumiem czemu film Ci się tak bardzo nie podobał. Widać, starszym ludziom podobają się filmy słabe i wtórne:)

użytkownik usunięty
fryzmeister

Zgadzam się z przedmówcą. Przesłanie do mnie dotarło ( jestem świeżo po seansie ) i jestem zadowolony z tego co oglądałem. Wszystko tak na raz, bez zatrzymywania, z dobrym nagłośnieniem, w dobrej jakości daje efekt :). P. Acvivity, to jeden z tych kręconych na wzór "z ręki" a np. Zejście to jakieś podróżowanie po jaskiniach więc takie porównania, gdzie przesłania zero to nie na miejscu.

rosi10

Właśnie zepsułeś zakończenie, dzięki.

ocenił(a) film na 4
Shatan

rosi10 jesteś to było bezczelne z twojej strony... uprzedzaj o spoilerach!!

Shatan

"Mieć pretensje do garbatego że ma proste dzieci"

Czytaj dalej komentarze przed obejrzeniem filmu :D