Fakt, obejrzałem prawie tydzień temu a już zapomniałem, że nie wystawiłem oceny. Słaby scenariusz, a reżyser niewiele więcej z niego wyciągnął. Ot kolejna historyjka typu obejrzeć_i_zapomnieć
co ty gadasz ,fajny horror ,ostatnio mało takich wychodzi,choć od początku wiedziałem że to ta stara jest DEVIL
Ja tak samo. Choć inni byli prawie tak samo podejrzani jak ona. Szczególnie ta młoda podżegaczka...
A film dobry. Szczególnie końcówka wbiła mi się w pamięć.
Zgadzam się, że prawie wszystkie filmy grozy, które można zobaczyć ostatnio w polskim kinie są daremne. Nie znaczy to jednak, że trzeba się na to godzić tylko dlatego, że nie ma nic innego. Jak dla mnie konspira "kto zabija?" była "świetnie" wymyślona... szkoda, że twórcy zapomnieli, że nazwali to DIABEŁ. Dla mnie bez różnicy za kogo przebrany, czy za babcię, czy za dziadka. Chyba też jakoś niedawno był inny horror z emerytami w roli głównej.. nie pamiętam, musiał być równie "świetny".
Jak zamierzasz SPOJLEROWAĆ, to pisz SPOJLER! :/ Dzięki tobie nie muszę już oglądać tego filmu!
1. Film zdążył się ściągnąć więc obejrzałam :/
2. Z powodu SPOJLERA film nie trzymał w napięciu :/
3. Obejrzałam więc oceniłam, jednak mimo wszystko uważam, że koleś zepsuł mi seans.
kuwa kolejny debil!!! właśnie chciałem to obejrzeć głąbie!!!! pisz SPOJLER zanim napiszesz co się w filmie dzieje. DEBIL DEBIL DEBiL!!!