PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 86 tys. ocen
6,6 10 1 86463
4,9 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

a wy jak uwazacie?? ale daje mu 10/10 bo film fajny;))

ocenił(a) film na 9
anita075

Dirty Dancing 2 git :D Jedynka za stara... Ta partnerka Swayzego nie umiała tańczyć... i wogle klimat lepszy w dwójce :):P

anita075

Ed_ka ja nie mogę z Ciebie... Prawie co posta się powtarzasz, mówiąc 'co za szmira', 'jak można nazwać to arcydziełem'. Cytuję: 'TO JEST FORUM i KAŻDY ma prawo do własnego zdania. '. Więc z jakiej racji zjeżdżasz z innych za to, że ich zdaniem dwójka jest lepsza? Mówisz, że dobrały się tu 12-latki a sama się lepiej nie zachowujesz. Skoro jesteś tak dorosła to powinnaś wiedzieć, że, jak to ktoś z poprzedników napisał, o gustach się nie dyskutuje. 'Forum jest po to by wymieniać wzajemnie między sobą opinie.' Też Twoje słowa. A nadal krytykujesz innych. Nie, to jest jakaś dziecinada, mnie się podobała dwójka, mów sobie co chcesz, ja się nie przejmę, bo nie ma czym. :/
Pozdrawiam :]

anita075

1 i 2 super. ale bardziej mi się 2 część podoba ;)

anita075

pierwsza zdecydowanie bo 2 to juz nie to samo:/

użytkownik usunięty
anita075

A ja tam wolę dwójkę, glównie ze wzgledu na aktorów,w jedynce dziewczyna jakaś taka bez charakteru a Patricka Swayze nie trawię, ale duzo zależy od gustu

ocenił(a) film na 7

Trochę się wzdrygnęłam czytając, że 'nie podobają się kubańskie rytmy w tym filmie'. PRZECIEŻ AKCJA FILMU TOCZY SIĘ NA KUBIE ! Przepraszam, tam miała być muzyka country? 'Szmira' ? A podasz jakieś uzasadnienie swojej opinii? Ja na razie przeczytałam tylko, że bardziej podobała Ci się 1 i nie lubisz kubańskich rytmów . Gusta są na prawdę różne! Wśród 'klasyków filmowych' wymieniłaś 'titanica' - film przyjemny w odbiorze, ale nie nazwałabym go klasykiem. (do Ed_ka) Ktoś ocenił na 10 - to znaczy, że w jego mniemaniu film zasługuje na tę ocenę, w kogoś innego na 1, a moim na 7!

xVillainx

No i wiem, każdy ma inny gust. Dlatego dwójka nie trafiła w mój gust. Bo pierwowzór został kompletnie spaczony kontynuacją. Zresztą przeważnie tak jest że kontynuacje są gorsze.