Disco robaczki

Disco ormene
2008
4,7 17 tys. ocen
4,7 10 1 17283
3,0 5 krytyków
Disco robaczki
powrót do forum filmu Disco robaczki

marnują pieniądze na taki badziew a mogli by zrobić jaiś dobry film. zasłużone 1/10.

Rumunus

Po co oceniasz coś czego nie oglądałeś? Za tytuł 1 wystawiasz.. Brawo

Rumunus

Gdyby za głupie i infantylne komentarze można był użytkownikom wystawiać ocenę dostałbyś 1/10
Jak można oceniać film po samym tytule !!!

Rumunus

to że cię zniechęcił tytuł nie oznacza zeby wystawic 1 lamusie. przez takich trollow jak ty oceny na filmwebie sa coraz mniej wiarygodne

ocenił(a) film na 6
Rumunus

Co za koleś. Oceniać film po tytule ... gratulacje.

Rumunus

ten tytuł jest stunujący ;) nie dziwię się gościowi;)

Rumunus

smutne jest to, że ludzie oceniają filmy po tytułach lub aktorach grających w produkcjach. nie raz spotkałam się (na portalu) z tym, że ocena filmu była zawyżona lub zbyt niska... a wszystko przez takich ludzi jak Ty. jeśli się nie oglądało, to się nie ocenia!!!
ocene 1/10 w tym przypadku można dać, tylko i wyłącznie, Twojej inteligencji.

ocenił(a) film na 1
Mmajkoo

Staram się obiektywnie oceniać filmy. Możesz zobaczyć w moim profilu. Widziałem fragmenty i mówię ,że ten film zasługuje na 1. Jaj można zrobić film o jakichś glizdach.

Rumunus

Bo to jest film familijny, dla dzieci. Tytuł zachęca całą młodziutką widownie, Ciebie zniechęca ? trudno, ale to nie jest powód do dawania jakieś produkcji 1/10 mimo, ze się nie widziało. Równie dobrze, ten przedział wiekowy do jakiego jest skierowany ten film może oceniać po nazwie Ojca Chrzestnego ( broń panie Boże ) bo nazwa tego filmu to jedynie ojciec chrzestny nic więcej, jak taka pospolita nazwa może mnie zachęcić do filmu, daje pałę i tyle, bo dla dzieci taka nazwa jest nudna a Disco Robaczki ? to zabawny śmieszny tytuł filmu " yeah, może się wybierzemy na to z rodzicami, może być śmiesznie, zobaczymy jak robaczki tańczą ". Więc na przyszłość proszę Ciebie, nie oceniaj tego typu produkcji które raczej nie są skierowane do Ciebie, zwłaszcza, że ich nie lubisz, ponieważ czytając takie wypowiedzi i widząc taki sposób oceniania to nic jak tylko śmiech na sali i żal.pl bo inaczej tego nie można określić.

Rumunus

Obiektywny człowiek nie ocenia po tytule ani po trailerach ani po fragmentach !!! Dobrym przykładem jest Starcie Tytanów trailer zasługiwał na 9/10 a sam film to kicha 4/10 A film nie jest o glizdach tylko o dżdżownicach < ewentualnie o rosówkach> i mówi o tolerancji w stosunku do innych warstw społecznych Temat tej animacji jest najwidoczniej za trudny do zrozumienia dla przeciętnego człowieczka któremu mózg już wyprały animacje Disneya Pixara czy Dremaowrska
Najlepiej oglądać bezmózgie efekty specjalne i wybuchy
Disco Robaczki poruszaja np taki ważny temat jak korupcja w społeczeństwie i co z tego że masz talent muzyczny skoro ktoś inny ma więcej kasy od ciebie da w łapę komu trzeba i mimo że ty masz talent to cię zgnoi i zmiesza z błotem.

Rumunus

Rumunus - ode mnie też masz 1/10 za nick. Idź lepiej dodać "słitaśne foty" na naszą klasę, bo do filmwebu niestety nie dorosłeś. Nie karmić trolla.

ocenił(a) film na 1
wolfvalo

Nigdy nie miałem konta na takim czymś jak NK. Mój nick jest genialny . Uważam po prostu ten film za beznadziejny. Jest tyle fajnych tematów do zrealizowania(np. wyprawy konkwistadorów, gra gothic, kolonializm) ,a oni marnują miliony na takie coś.Dałem tą jedynkę ogólnie za cel takich produkcji. Nie mają głębszego sensu. Ich celem jest tylko bawić pospólstwo i małe dzieci. Ogólnie jest wiele lepszych tematów do zrealizowania, a oni chcą tylko zarobić na małych dzieciach i tępocie ludzkiej. Tyle mam do powiedzenia.

Rumunus

cutyje: "Ich celem jest tylko bawić pospólstwo i małe dzieci"

jak widać rumunus, albo do zabawy w wannie dostawać toster i radio, albo wcale nie miałeś dzieciństwa ;/

Rumunus

Mnie film też zniechęcił, ale bez przesady. Zwłaszcza że film ma już 2 lata, a my mamy dopiero premierę. To chyba jakiś zapomniany gniot promowany przez gadu-gaduLOL

Rumunus

wydaje mi się, że z takimi ludźmi jak Rumunus nie ma co dyskutować. film jest przeznaczony dla dzieci i ludzi którzy mają luźne podejście do życia, a nie naburmuszonych "starców". jeśli komuś nie podobają się takie filmy/bajki to niech nie ogląda. w czym problem?
mi się takie filmy nie podobają, więc nie oglądam ich- czyli nie oceniam!!! radzę tak postępować... a nie oceniać po tytułach lub urywkach, nie znając fabuły.

Rumunus

Jasne, że wiele filmów z góry skazanych jest już na porażkę. 'Zasłużone' 1/10 było ironią? ;-)

smigolx

Rumunus, a znasz takie przysłowie "nie oceniaj książki po odkładce"? Jak można być tak zacofanym człowiekiem i pisać, że taka produkcja nie ma sensu? Nie mają sensu komedię? Czy może tylko powinni robić filmy historyczne? Czy Ty naprawdę wiesz o czym piszesz? Powinno się usunąć Twój głos, ponieważ Twoje argumenty są idiotyczne.

basia1003

Gadasz bzdury Rumunusie, animacja tak samo fajna jak wiele innych, a przy okazji młode pokolenie będzie miało okazję posłuchać oldskulowych hitów lat 80. Nie to dobre co dobre, tylko co się komu podoba:;)