Disco robaczki

Disco ormene
2008
4,7 17 tys. ocen
4,7 10 1 17283
3,0 5 krytyków
Disco robaczki
powrót do forum filmu Disco robaczki

Boże jaka chała dno postać Narwala tylko jest w miare pozytywna ale reszta .... D.N.O. I najważniejsze czego ta bajka miała nauczyć małe dzieci ?? shrek uczył że nieważne jak wyglądasz i tak jesteś dla kogoś pięknym madagaskar trzymania się razem i przyjazni epoka lodowcowa tak samo reszta typu planeta klopsiki itd itp dało sie obejżeć i było nawet niezłe ale to TO uczy tego że niemasz szans na wygraną gdy jestes frajerem że ten kto jest bogatszy i oszukuje przekupi i wygra tego to ma uczyć??? fakt na końcu troche pozytywniej sie zakończyło ale ogólnie lepiej żeby Skandynawowie nie brali się za kręcenie bajek Renifer nicko im już niewyszedł a to disco robaczki czy raczej disco glizdy jak dla mnie strata czasu i mojego transferu pozdrawiam

Lionsgate

Filmy nie są po to żeby każdy miał nas czegoś uczyć, nawet te animowane, film powinien być rozrywą w każdym razie takie było założenie pierwszych reżyserów

ocenił(a) film na 1
majster0

hmm może i masz racje ale ten film nie jest nawet rozrywką naprawdę . A jak ty go oceniasz

ocenił(a) film na 4
Lionsgate

siemanko chłopaki mam pewien problem bo nie moge oceny wystawic żadnemu filmowi
a temu daje takie 6+
a ta animacja pokazuje (tak mi sie wydaje) ze nawet jak ktoś prubuje Cie oszukac to zawsze znajdzie sie osoba/ osoby które zobaczą że sie starasz to będą razem z tobą.
ogólnie fajna muza, kilka fajnych tekstów ale jednak troche nuuda
pozdro

Lionsgate

Katastrofejshyn. Szkoda słów. Mormalnie -10 / 10. Okropieństwo. Nie mieli lepszych pomysłów na film?

ocenił(a) film na 3
Lionsgate

A Cb uczył ktoś ortografii i interpunkcji?
Ja byłam dziś na tym z klasą. No cóż jedyne gimnazjum wśród przedszkolaków czy pierwszoklasistów. Trochę przysypiałam, ale ogólnie niektóre tekst były niezłe, ale takie małe dzieci mogą tego nie rozumieć np. jak powiedzieli do Edwarda, żeby zaśpiewał "Pszczółkę Maje" (dabing Zbigniewa Wodeckiego) albo że Mucha miała głos Anny Muchy xd czy metalowiec Nerval - Negral itp. Ogólnie b. sympatyczna bajka i przede wszystkim przeznaczona dla dzieci! Więc może zastanów się nad tym, zanim będziesz aż tak mocno krytykować :/
Pozdr. !

ocenił(a) film na 1
olusia54_filmweb

Maskakryczne gówno, omijać szerokim łukiem, tak głupiej idiotycznej, nudnej bajki dawno nie widziałem, ktoś kto ją wymyślił musiał być na niezłym haju a ten co go wprowadził do polskich kin jest jeszcze większym psycholem!

joker_mroczny_rycerz

A jednak zarobiło najwięcej przez weekend. Dziwne nie?

ocenił(a) film na 1
lupiks

bo dzieciaki pchają rodziców do kina a rodzice chcą sie odstresować od pracy bo myślą że to jest śmieszne a jest do niczegoo

ocenił(a) film na 5
Lionsgate

Sama bajka to lipa. Jak się film skończył to pomyślałem yyy i to takie coś? Raczej nie wychodzę z kina w trakcie filmu bo jak już kupiłem bilet to posiedzę. Byłem pewien, że akcja się rozkręci a tu zonk... koniec. Daje 6/10 za dubbing Boberek próbował zrobić coś z tego ale z pustego to i Salomon nie naleje. Zwłaszcza za Nerwala (bo w angielskiej wersji inaczej się nazywał) jakaś inicjatywa ze strony tych co tłumaczyli :P bo jak ktoś czytał trochę gazet i wie kto to Nergal to może mieć radochę bo przecież Nergal=Nerwal :PPP