Gratuluje Niemcom, bo są chyba jedynymi filmowcami na świecie którzy potrafią zrobić film dla dzieci, który w ogóle nie jest śmieszny. BRAWO!
Dla mnie to było wielkie negatywne zaskoczenie, nie było sie z czego pośmiac a po dłuższym momencie zaczął mnie nawet ten film denerwować. Daje 5/10
Mam podobne odczucia. Spodziewałam się zabawnego filmu (bo pomysł jest całkiem ok), ale momentów, kiedy się uśmiechnęłam było dosłownie kilka. Nawet muzyka nie ratuje tego filmu. Dla mnie to była strata czasu.
A polacy lepsi?
Nie widziałam jeszcze żadnej polskiej bajki w XXI wieku, a mówicie o niemcach, ponieważ są o wiele gorsi od amerykanów. To racja, ale polacy gorsi
animacja Piotrus i Wilk byla swietna... wiec pewnie i bajke potrafiliby zrobic extra
Racja, Piotruś i Wilk były fajne. Pójdę też do kina na Latającą maszynę:
http://www.filmweb.pl/film/Lataj%C4%85ca+maszyna-2011-498893
Mam nadzieję, że Polska będzie tworzyć więcej takich bajek, a nie tylko głupie komedie np. ciacho
ale ta bajka, shit totalny, kiedy sie niemcy naucza ze nie potrafia filmow robic zadnych, powtarzam zadnych!!
Oni tylko zasmiecaja umysly i internet
Oj potrafią robić filmy.
Choćby świetne ,,Goodbye Lenin''.
Tej akurat bajeczki nie oglądałem, ale pogląd, że Niemcy nie potrafią robić filmów to absurd i uogólnianie.