Disco robaczki

Disco ormene
2008
4,7 17 tys. ocen
4,7 10 1 17283
3,0 5 krytyków
Disco robaczki
powrót do forum filmu Disco robaczki

Gówno roku?

ocenił(a) film na 1

Największa porażka wśród filmów animowanych, najgorsza bajka jaką kiedykolwiek przyszło mi obejrzeć. Męcząca, nudna, żałosna, kompletnie idiotyczny temat, a na dodatek źle zrobiony. Nic nie uratuje tej bajki. Jak ktoś wcześniej napisał - Nie da się tego obejrzeć! Pomyśleć, że ktoś wydał kasę, aby iść na to do kina) 1/10

dziq_69

Niestety, widać, że Polacy chodzą do kina chyba posiedzieć na wygodnym fotelu... bo nie mogę zrozumieć jak 600 tys. osób wydało pieniądze na ten szajs...

jack19

Tak to jest, gdy film ma dubbing.

ocenił(a) film na 2
dziq_69

No dokładnie. Fuuu.... szatan. Film beznadziejny. bardziej śmiałem się z głupoty twórców niż z robaków. xD
666 ave placki! xD

użytkownik usunięty
dziq_69

prawda, ten film to jedna z najgorszych bajek jakie oglądalam, nawet nie mozna porownac do shreka czy madagaskaru, nie ma tu nic smiesznego.
2/10 bo jedyne co mi się w tym filmie podobało to piosenki choć nie wszystkie.

nie mogę się doczekać 4 cz. w 2014r.jak wrócą w końcu do nowego jorku

ocenił(a) film na 7
dziq_69

A mnie i mojej córce się podobało. Nie jest to superprodukcja z wypasioną grafiką i śmiesznymi tekstami. To film o przyjaźni, miłości i o tym, że nie kasa jest najważniejsza w życiu. Ale pokolenie Shreka pewnie tego nie zrozumie.

ocenił(a) film na 3
eterno

skoro to twoja córka, to ma nieco twoich genów. to by wiele wyjaśniało.

ocenił(a) film na 5
dziq_69

To nie widziales "Klopsikow i innych zjawisk pogodowych", z ostatnich produkcji to raczej to jest dnem, a nie "Disco robaczki"...

ocenił(a) film na 1
MegaTM

"Klopsiki" wywołują u mnie głód :)

dziq_69

w tym roku klopsiki kontraatakują

MegaTM

niedługo klopsiki kontraatakują

ocenił(a) film na 2
dziq_69

ZENADA i strata czasu ...

ocenił(a) film na 7
dziq_69