Największa porażka wśród filmów animowanych, najgorsza bajka jaką kiedykolwiek przyszło mi obejrzeć. Męcząca, nudna, żałosna, kompletnie idiotyczny temat, a na dodatek źle zrobiony. Nic nie uratuje tej bajki. Jak ktoś wcześniej napisał - Nie da się tego obejrzeć! Pomyśleć, że ktoś wydał kasę, aby iść na to do kina) 1/10
Niestety, widać, że Polacy chodzą do kina chyba posiedzieć na wygodnym fotelu... bo nie mogę zrozumieć jak 600 tys. osób wydało pieniądze na ten szajs...
No dokładnie. Fuuu.... szatan. Film beznadziejny. bardziej śmiałem się z głupoty twórców niż z robaków. xD
666 ave placki! xD
prawda, ten film to jedna z najgorszych bajek jakie oglądalam, nawet nie mozna porownac do shreka czy madagaskaru, nie ma tu nic smiesznego.
2/10 bo jedyne co mi się w tym filmie podobało to piosenki choć nie wszystkie.
A mnie i mojej córce się podobało. Nie jest to superprodukcja z wypasioną grafiką i śmiesznymi tekstami. To film o przyjaźni, miłości i o tym, że nie kasa jest najważniejsza w życiu. Ale pokolenie Shreka pewnie tego nie zrozumie.
To nie widziales "Klopsikow i innych zjawisk pogodowych", z ostatnich produkcji to raczej to jest dnem, a nie "Disco robaczki"...