Disco robaczki

Disco ormene
2008
4,7 17 tys. ocen
4,7 10 1 17283
3,0 5 krytyków
Disco robaczki
powrót do forum filmu Disco robaczki

Jezuniu

ocenił(a) film na 1

Disco robaczki czego jeszcze nie wymyślą wyglądają jak plemniki hehe . nie no ale teraz poważnie jak to nie jest shrek lub madagaskar i jeszcze szwedzkie to strata pieniędzy tak jak na fińską produkcje renifer nicko ratuje święta Skandynawowie nie podbiją humorów tak jak amerykanie ....

Lionsgate

Podobne są też trochę do glist ludzkich...znaczy te chude ;D

blackbetty96

strasznie podobne xd. no ale hitem to nie będzie ;p. ale i tak na to idę ;)))

asicQ

Masakra, czego to nie wymyślą, żal dupe ściskaa xD ale to tylko moje zdanie:D

Lionsgate

A ja tam jednak zamierzam zobaczyć :)

użytkownik usunięty
Lionsgate

Ja myślałem, że chodzi o owsiki. Już nawet sobie wyobrażałem te piękne plenery:)))))

to zdecydowanie są glisty ludzkie, nicienie, widac scenarzysta byl biologiem, albo chodzil na bio chem xD

wissenna

A owsik to co jak nie nicień? Może byc i glista i owsik. A owsik faktycznie ma bardziej interesujące plenery...

użytkownik usunięty
alahahaha

no i owsiki świetnie pasują do tej polskiej ekipy głos podkładającej:)))

ocenił(a) film na 1
Lionsgate

hehe disco plemiki XD

Dodger_Rita

wersję dla dorosłych nazwaliby pewno Metal Robale.

Lionsgate

nie rozumiem czemu wszyscy tak krytykują ten film, ok nie był najlepszy, ale na ocene 1 na pewno nie zasługuje - nie przesadzajmy :p

ocenił(a) film na 4
justynaa15

No na jeden to może nie, tylko na bardzo, bardzo, bardzo naciągane cztery...i pomyśleć że chciałem to zobaczyć na dużym ekranie...na szczęście ktoś nade mną w górze czuwa...to pewno ten Pan z nazwy tematu...

Lionsgate

Sequel zrobią : Radioaktywne biedronki.

Aurien

dokładnie popieram

Lionsgate

Wg mnie wormsy wyglądają lepiej :)

Venderein

i bardzo dobrze to są gry

użytkownik usunięty
Lionsgate

a tak się większośc ludzi śmieje z amerykańskich filmów. ehhh....

Mnie razi tylko jedna rzecz. Był może 1 film któremu dałem 1, ale długo zastanawiałem się nad oceną. W każdym razie zamierzam obejrzeć i nie sądzę, że zasłużył na 1. Niestety idioci i małolaty korzystając z doświadczenia z fotki pl i naszej szkapy, facebook'ów i innego ścierwa sypią 10 albo 1. Szkoda ze nie 11.... no ale to nie fotka, tutaj nie ma. Sztuczne zaniżanie oceny filmu. No ale na idiotów nie nie poradzimy. Przydało by się wytępić masowo jak mamuty, jak ktoś ma sposób to proszę się podzielić.

użytkownik usunięty
Lionsgate

Fakt ten film był beznadziejny! Zwiastun mi się podobał i myślałam że film będzie okej. Ale to były nudy, żadnych śmiesznych tekstów, nic.Wogóle nieporównywalne to shrek czy madagaskaru.

beznadzieja, podeszłam do tego filmu pozytywnie nastawiona, kilka osób mi powiedziało że jest fajny wiec w czasie nudy obejrzałam go ale już po kilku minutach miałam ochotę go wyłączyć, nie zrobiłam tego tylko z nadzieją że będzie lepiej, niestety się zawiodłam, szkoda

nie mogę się doczekać 4 cz. w 2014r.

Lionsgate

dokładnie nie mogę się doczekać ostatniej cz.w 2014r.jak rozbitkowie i ucieklinierzy z madagaskaru w końcu wrócą do nowego jorku