Miałam okazję oglądnąć ten film z moją klasą , na dzień Dziecka . Kompletna strata czasu . Niby tak go reklamują , ale bajka jest bez sensu , do dupy ( że tak się wyrażę ) , baaaardzo nudna . Zawiodłam się też na dubbingu . Cieszyłam się , że będę mogła usłyszeć głos Chylińskiej i Karolaka , ale zawiodłam się niesamowicie - Karolaka nie słyszałam w ogóle ! Jego głos był dziwny , nie do rozpoznania . Tak samo z Chylińską , słyszałam ją tylko w piosenkach . Kiedyś pewien użytkownik wspominał o tym , co ta bajka ma nauczyć dzieci . Zgadzam się z tym , że niczego . Oprócz tego , że przekupując innych można osiągnąć wszystko . No i kompletne nudy , zasnęłabym po kilku minutach . Nie podobał mi się początek i środek , a koniec w sumie może być . A jeśliby ktoś byłby ciekawy jeśli chodzi o humor - nic mnie nie rozśmieszyło . Myślałam , że bajka będzie komediowa , ale zawiodłam się strasznie. Kolejna rzecz - to że są jakieś super kawałki ( np. ,, Co chwila męczy mnie ADHD ,, ) które wszyscy na okrągło śpiewają nie znaczy , że film jest świetny . Przereklamowana bajka i tyle . Nie polecam , ale jeżeli ktoś się uparł , by to oglądnąć , niech przygotuje się na rozczarowanie .
Jezu, a moja klasa chce na to iść ;\
Licze na to, ze wychowawczyni pozwoli mi iść na inny seans, bo nie dam rady.
Czytam recenzje i tutaj opinie na forum, to zapowiada się niezłe dno.
Jak te moje głęby z klasy chcą iść to niech idą, ale ja stwierdzam, ze w wieku 18 lat lepiej obejrzeć bardziej wartościowy film, niż jakieś robale ;D
No, a szczególnie, że napisałaś że nic Cię nie śmiesyzło, to już jestem pewna, ze to film nie dla mnie. Jestem za poważna osboą, na taki badziew.
Moja klasa też idzie do kina !!! Niby mamy iść na Robina ale wątpię czy nas wpuszczą bo klasa za młoda. A jak nie wpuszczą to pewnie IDZIEMY NA DR. RATUUUNKU.
A no i fakt Anka_53 lepiej zobaczyć coś lepszego. Mam nadzieję że nie wyskoczysz teraz z tekstem pt "a ty młody jak jeszcze 15 nie masz to se idź na te robale bo ci się pewnie spodobają"
Krew mnie zalewa jak coś takiego czytam
nawet jak to nie do mnie C:
Tak bym Ci nie odpisała.
Mówiłam o swoich znajomych z klasy, którzy najwyraźniej wolą kino niskiego szczebla.
Jeżeli nie masz 15 lat, a wolisz oglądać filmy cięższe i z ciekawszym scenariuszem, to punkt dla Ciebie.
"Jestem za poważna osboą, na taki badziew."
Sądząc po tonie tej wypowiedzi, to jednak idealny film dla Ciebie.
Bo Agnieszka Chylińska tylko zaśpiewała tam. Barbara Kałużna dubbingowała Goche.
po pierwsze miała być Chylińska a ona tylko śpiewała
po drugie mało sytuacji było śmiesznych
po trzecie przereklamowany i bezsensowny fil
bylem na tym w kinie i żałuje