Czy ktoś mi wytłumaczy w paru zdaniach o co chodzi w tym filmie!? Bo dla mnie to jakieś głupoty, kaj sie to dzieje na "Księżycu" "Sagitariusa" haha gorszego gówna powaga nie widziałem, biore go na drugi raz poltorej godziny do konca.. może coś sie zacznie dziać.. ps. książki nie czytałem a w grę w latach '90 na amidze też nie grałem bo brakowało mi czwartej dyskietki :D CO TO ZA GÓWNIANY FILM!? pliss dejcie dwa słowa co to mo być..
Rysiu odpal Rebel Moon. Tam się dzieje. I to tyle że większość w slow zebyś nadążył
Godzilla moze być i 100 razy lepszy to inny rodzaj filmu. Czekam na niego. Diuna to inny rodzaj SF i jie kazdemu musi się podobac
Polecam "Szybcy i Wściekli", tam się dużo dzieje, mega akcja, ponadczasowe efekty, nawet napisy na końcu wgniatają w fotel i tak MEGA zrozumiała fabuła, że aż niezrozumiała
Bajek do dzieci to ja nie oglądam czyli absurdów. Ps. Która już to będzie rocznica śmierci tego jednego kierowcy , 12? Hymn...
Jasne, nikt Ci nie broni oglądać co popadnie i oceniać po swojemu, ale z mojej perspektywy Twoje oceny świadczą o niezbyt wyszukanym guście (wbrew powszechnej ostatnio opini, że o gustach się nie dyskutuje gust ma się wyrobiony albo ma sie kiepski). Skoro Ci co coś tam się na filmach znają wysoko oceniają Diunę to coś jest na rzeczy, że dałeś 2. Bo widzisz, film może Ci się nie podobać, ale jest mnóstwo powodów dla których nie zasługuje na tak niska ocenę. Ale Ty w swojej ignorancji oceniłeś film mocno subiektywnie dlatego jak już napisałem game over, nara.
Diuna jest przereklamowana i nic nie warta , nagłośnienie jak akcja to choćby się waliło a gadki nie słychać czym chcieli zaimponować ? Strata czasu , wolę już polski film obejrzeć a Transformers to stary film i fabuła była super , odcinek z tym dzieckiem.. a tu nic a nic ani fabuły ani filmu, game over film dla ćwoków
Aquman 2 czesc na 4 a Diuna na 2 zidiociałes do reszty :D Do tego Twórca na 7 W nich cała nadzieja na 10 sic,się,sic,nie wierze film gdzie gł bohaterka aktorka zagrała na żenującym poziomie.Takich kwiatków jest pełno :D
Twórca jak pamiętam był dobrym filmem "bajką" (jak każdy film) Dobrym, przekazem , motywem cZy przenośną itp. a Diuna to jakieś chasi szkło i byle co, już Harry Potter lepszy chociaż też dla mnie paści.. xd
Prawie 3 h gówna by zobaczyć chliwe pojedynku na końcu filmu haha szkoda gadać o tych gównianych filmach z zachodu już ruskie są lepsze a jeden na rok zrobią i z lepszymi efektami :D
Nie był dobry tylko wizualnie jeszcze się bronił nie mówiąc że był do szpiku z infantylnym przekazem,scenariusz tez chyba pisało AI,dialogi marne,zagrany taz slabo oprocz tej dziewczynki zas te pozostałe filmy to juz dno dna a ty oceniłeś tak wysoko to śmiech na sali zaś Diuna realizacyjnie to topka,dźwięk,scenografia,muzyka itd jak ty tego nie widzisz to albo masz klapki na oczach albo trollujesz albo jesteś ignorantem do potęgi entej.