Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Tarantino po raz kolejny pokazuje, że jest po prostu znakomity w tym co robi. W tym filmie wszystko jest idealnie dopasowane! Polecam ten film każdemu, jak dla mnie wyśmienity i 100 procentach należy mu się oscar chociażby za scenariusz. Czekam na kolejny film Quentina Tarantino z niecierpliowścią. 10/10.
Widocznie mało filmów widziałeś,ciekawe czy gdyby nie nazwisko reżysera też byś tak ochał i achał -wątpię
Dokładnie ;-) dla mnie rewelacyjny :-p byłem w kinie i nie żałuję polecam w 100%
WIele widziałem filmów, ale cóż różne są gusta więc nie będe się tu z tobą wykłócał.
Szkoda, że jesteś tak uprzedzony do pewnych osobistości. Co on Ci zrobił, co? Czym tn Torentino Ci tak podpadł?Oglądałeś chociaż ten film panie RobercieWW?
Co w niem jest tak złego, że wypominasz każdemu tego reżysera?
ps
Zawsze jak komentujesz filmy to czepiasz się reżysera?
Owszem oglądałem i dałem 7 więc to dobra i sprawiedliwa ocena,doceniam grę,doceniam muzykę i kilka innych aspektów denerwuje mnie po prostu fakt,że zamiast oceniać faktycznie film i jego walory ludzie kierują się przy ocenie tym,iż ten film zrobił znany reżyser i tyle- dociera?Mam swoich ulubionych twórców ale to nie znaczy,że jak nakręcą szajs to zawsze dam im 10 tylko dlatego,że ich lubię -paranoja.Założyciel tematu już czeka na następny film Tarantino bo uważa ,a nawet jest przekonany że będzie świetny tylko dlatego ,że nakręci go ten reżyser.
Skoro film jest dobry, to nie widzę zastrzeżeń by wytykać innym na siłe, że chwalą tego reżysera. TYLE.
A paranoje to ja widzę, ale nie u twórcy tematu :)
Arcydzieło to to nie jest ale rewelacja jak najbardziej :] Quentin Tarantino&Christoph Waltz zajebisty duet to ich drugi film i pozamiatane zobaczymy co będzie dalej!
Rola Waltza skradła cały film, do tego dobry L. Jackson, DiCaprio i Foxx. Tarantino jak zwykle mała rola ale "dość wybuchowa" :)
No i jak zawsze jeśli chodzi o filmy Tarantino bardzo dobre dialogi.