Wkurzają mnie goście co nie znają się na filmach i dają niższą ocenę temu filmowi niż 8 :/
Świetny film Tarantino!!! :D Co tu dużo mówić, nie ma się za bardzo do czego przyczepić, kto
oglądał wszystkie filmy Quentina (no i oczywiście lubi jego filmy) z pewnością nie wyszedł z kina
zawiedziony :) Podkreślę jeszcze że muzyka rewelacja! :) POLECAM WSZYSTKIM FANOM
TARANTINO! :D
Muzyka owszem... parę utworów słucham do tej pory...
Ale jeżeli o całokształt to niestety film nie zachwyca a wręcz rozczarowuje...
(I tak oglądałem wszystkie filmy QT i ten wydaje mi się zdecydowanie za prosto linijny jeżeli chodzi o scenariusz.)
111290PL - ma racje rewelacyjny film ale 3/4 ludzi ogladało go pewnie tylko raz w kinie siedząc twarzą w popcornie i przegapiając najlepsze scenki dialogi tak jak moja żona która ogląda film piłując sobie paznokcie a potem pyta sie co bylo ;/ . Oglądałem ten film 4 razy i za każdym razem wychwytuje sie wiecej szczegółów muzyka oczywiście , gra aktorska , brutalność i rozlew krwi ktory pasuje do filmów tarantino - ja jestem osobiście zachwycony zreszta jak wieloma jego filmami a gra aktorska dr schultza jak w tym filmie i jak w bekartach wojny jest 100/100 wybitny aktor ktory rewelacyjnie wciela sie w role