puls trafił na multipleks i bardzo zwiększył zasięg więc kanał bardzo szybko się rozwija
Trzeba przyznać, że ta stacja rozkręca się coraz bardziej. Jestem pod wrażeniem. Gentlemen, you had my curiosity, but now you have my attention.:)
Dodatkowo można będzie zobaczy wersje oryginalną z napisami news: http://tvdzis.pl/django-w-tv-puls-w-wersji-oryginalnej-z-polskimi-napisami/
Dokładnie to samo zauważyłem. Jeszcze kilka lat temu był to kanał 3 kategorii, a teraz normalnie premiery porównywalne z HBO.
no dokladnie, pewnie Polsat z TVN planowali Django za jakies pół roku, a gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta, brawo Puls.
no, niezła stacja, dają Wikingów co też jest plusem, Chętnie bym zobaczył u nich Breaking Bad
Może i polepszyli swoją ofertę programową, ale lektorzy to jest porażka totalna, oszczędzają jak tylko mogą.
Lektor jest ten sam co na DVD - w ogóle to identyczna wersja, z tym samym tłumaczeniem, po prostu puścili z Blureja. Czyta Marek Ciunel.
jestem w szoku!!!! jeden z moich ukochany filmow,tylko ze sie spoznilem ale za 6 dnia nagram sobie od poczatku
aha jeszcze prosba do tych co maja nc plus,mam nowy dekoder i nowego pilota,jak ustawic oryginlna sceizke dzwiekowa z napisami?
Niestety słabiutki lektor.
Czy tylko u mnie wyświetlane napisy są takie malutkie?
Gratulacje dla TV Puls za puszczenie takiej premiery. Rewelacyjny film.
masz nc plus?ja mam nowy dekoder i nowego pilota jak ustawic oryg.sciezke i polskie napisy?
Menu -> Dźwięk -> Opcje nadawania dźwięku -> Jęz. ścieżki dźw.-> nieokreślony (AD)
ALE JAJA.
A napisy: Menu -> System -> Napisy, i masz tam zaznaczone wyłączone, kliknij na to i zaznacz włączone :D
VOILA!!!
Nie miałam pojęcia, że można tak z telewizji naziemnej!! Kurde no
oglądanie takich filmów w komercyjnej tv to nieporozumienie,wole oglądać filmy od deski do deski,a nie z kilkukrotnymi przerwami na reklamy,plus ostatnie reklamy 3 minuty przed zakonczeniem filmu.
Hahaha,ej,obejrzałem go właśnie dzisiaj sam w domu,z płyty gdy zobaczyłem że będzie w puls,bo cały czas odkładałem,ot taka ciekawostka.Oglądać 2 i pól godzinny film z reklamami to zgroza.A już nie mówiąc o Titanicu w polsacie.istna profanacja.
W dodatku w przypadku filmu trwającego prawie 3 godziny reklamy to najlepsza okazja by przygotować kolację, skoczyć do toalety, lub zaparzyć kawę :D
No niby tak,ale w moim przypadku nie lubie takiego rozpraszania,wchodze w film i od początku do ostatniej sceny jestem w tamtym świecie.Zirytowało mnie gdy zginął Dr Schultz,uwielbiam docinki mojego ojca gdy podczas filmu zdarzy mu się często wtrącić swoje ....,,Przecież to aktorzy,udają,nikt nie zginął'' haha