PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 519967
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django
master123_fw

Chyba listopada.

ocenił(a) film na 9
Teocokacytyl

A no tak dzięki

ocenił(a) film na 10
master123_fw

i tak szacun dla Pulsu

ocenił(a) film na 7
Krismeister

Szoke 1200%. Puls ma coraz lepszą ofertę.

ocenił(a) film na 8
sweet_anger

ZGADZAM SIĘ!

ocenił(a) film na 9
sweet_anger

puls trafił na multipleks i bardzo zwiększył zasięg więc kanał bardzo szybko się rozwija

ocenił(a) film na 8
master123_fw

Trzeba przyznać, że ta stacja rozkręca się coraz bardziej. Jestem pod wrażeniem. Gentlemen, you had my curiosity, but now you have my attention.:)

AdamCFC

Dodatkowo można będzie zobaczy wersje oryginalną z napisami news: http://tvdzis.pl/django-w-tv-puls-w-wersji-oryginalnej-z-polskimi-napisami/

ocenił(a) film na 8
AdamCFC

Dokładnie to samo zauważyłem. Jeszcze kilka lat temu był to kanał 3 kategorii, a teraz normalnie premiery porównywalne z HBO.

kuba461

a na polsacie dzien niepodlegosci i kevin sam w domu po kilkanascie razy w roku

kuba461

no dokladnie, pewnie Polsat z TVN planowali Django za jakies pół roku, a gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta, brawo Puls.

ocenił(a) film na 8
Anakin_Skywalker

Polsat ma też podpisaną umowę z Sony Pictures. TVN ma umowę z Universalem.

ocenił(a) film na 8
AdamCFC

no, niezła stacja, dają Wikingów co też jest plusem, Chętnie bym zobaczył u nich Breaking Bad

użytkownik usunięty
Rockman92

Puls powoli zaczyna przeginać konkurencje. ;)

Racja,ja często oglądam tam filmy bo nie puszczaja komercji jak na innych stacjach.

ocenił(a) film na 9

Może i polepszyli swoją ofertę programową, ale lektorzy to jest porażka totalna, oszczędzają jak tylko mogą.

lifififi

U was też wyświetlają film bez lektora? Tylko po angielsku??

ocenił(a) film na 9
Davidoff_Novothny

musisz włączyć lektora bądz napisy.

frost19

kurcze dzięki wam dowiedziałam się, że można tak w telewizji naziemniej. Hah. Dzięki wielkie :)

lifififi

Lektor jest ten sam co na DVD - w ogóle to identyczna wersja, z tym samym tłumaczeniem, po prostu puścili z Blureja. Czyta Marek Ciunel.

ocenił(a) film na 10
hawkeye_tcz

jestem w szoku!!!! jeden z moich ukochany filmow,tylko ze sie spoznilem ale za 6 dnia nagram sobie od poczatku

ocenił(a) film na 10
kinofankrk

aha jeszcze prosba do tych co maja nc plus,mam nowy dekoder i nowego pilota,jak ustawic oryginlna sceizke dzwiekowa z napisami?

ocenił(a) film na 9
hawkeye_tcz

Niestety słabiutki lektor.
Czy tylko u mnie wyświetlane napisy są takie malutkie?

Gratulacje dla TV Puls za puszczenie takiej premiery. Rewelacyjny film.

ocenił(a) film na 10
Registeel

masz nc plus?ja mam nowy dekoder i nowego pilota jak ustawic oryg.sciezke i polskie napisy?

kinofankrk

Menu -> Dźwięk -> Opcje nadawania dźwięku -> Jęz. ścieżki dźw.-> nieokreślony (AD)

ALE JAJA.

A napisy: Menu -> System -> Napisy, i masz tam zaznaczone wyłączone, kliknij na to i zaznacz włączone :D

VOILA!!!

Nie miałam pojęcia, że można tak z telewizji naziemnej!! Kurde no

ocenił(a) film na 10
joka_2

dziękuję Ci bardzo:)

kinofankrk

Jezu, po.....mylilomi sie,sorrry :D

ocenił(a) film na 8
master123_fw

oglądanie takich filmów w komercyjnej tv to nieporozumienie,wole oglądać filmy od deski do deski,a nie z kilkukrotnymi przerwami na reklamy,plus ostatnie reklamy 3 minuty przed zakonczeniem filmu.

darecki77

Wolę z reklamami niż z bydlakami i prostakami w polskim kinie gdzie siedzą same świnie :D

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Hahaha,ej,obejrzałem go właśnie dzisiaj sam w domu,z płyty gdy zobaczyłem że będzie w puls,bo cały czas odkładałem,ot taka ciekawostka.Oglądać 2 i pól godzinny film z reklamami to zgroza.A już nie mówiąc o Titanicu w polsacie.istna profanacja.

ocenił(a) film na 9
darecki77

W dodatku w przypadku filmu trwającego prawie 3 godziny reklamy to najlepsza okazja by przygotować kolację, skoczyć do toalety, lub zaparzyć kawę :D

ocenił(a) film na 8
Pechowiec

No niby tak,ale w moim przypadku nie lubie takiego rozpraszania,wchodze w film i od początku do ostatniej sceny jestem w tamtym świecie.Zirytowało mnie gdy zginął Dr Schultz,uwielbiam docinki mojego ojca gdy podczas filmu zdarzy mu się często wtrącić swoje ....,,Przecież to aktorzy,udają,nikt nie zginął'' haha