Django

Django Unchained
2012
8,3 527 tys. ocen
8,3 10 1 526853
8,2 80 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Po prostu miernota... Nie moge wręcz uwierzyć, że Tarantino artystycznie upadł tak nisko... Kibicuję jego filmom od dawna, bo od Wściekłych psów, ale poprostu megarozczarował. Najsłabszy film moim zdaniem, no może poza Jackie Brown.

Fabuła pisana na kolanie: zero ciekawych zwrotów akcji, zero trzymających w napięciu scen walki. Film to kłębek średniawych scen, w których DiCaprio błyszczał formą, trochę dialogów i mocno przerysowane krwawe sceny.

3/10

ocenił(a) film na 10

hahah trolu za pewne tylko ja ci odpisze :D

ocenił(a) film na 4
doncaster_r

Dlaczego od razu trollu? Bo się nie zgadza z filmwebowymi ocenami?(PODOBA MI SIĘ FILM, DAM 10) Ten film moim zdaniem jest po prostu słaby, zero klimatu westernu.

ocenił(a) film na 9
MalixPL

Zero klimatu? To najlepszy western od kilkunastu (kilkudziesięciu )lat.

ocenił(a) film na 5

Zgadzam się, film dostałby 2- role Waltza, DiCaprio i Jacksona podniosły o 3 oczka.
Tarantino próbuje być kontrowersyjny, a nie widzi że jest na odwrót , stąd ja który żadnego filmu QT nie oceniłem na mniej niż 8, ten oceniam na 5.
Słaby, zasnąłem w trakcie.

użytkownik usunięty

Dzięki chłopcy, jednak mój komentarz nie potrzebuje ochroniarzy... Napisałem dlaczego wystawiłem niską ocenę i swoje racje uzasadniłem. Jeśli masz inne zdanie to wyśmienicie. Zacytuję tu Brudnego Harrego ""Opinions are like assholes; everybody has one."

Pozdr.

ocenił(a) film na 8

Dobre podejście. Nie daj się hejterom ani pseudofanom QT. Przetrwamy!

użytkownik usunięty

zgadzam się w 100%