to jedna z najlepszych komedii jakich ogladalem.
mozna sie niezle usmiac :D
Ja mam podobnie z filmem "Bękarty Wojny", również Tarantino. Niby gatunek wojenny, a kiedy tylko widzę tytułowych żołnieży w akcji to nie mogę przestać się śmiać, po prostu nie mogę ; J
Póki co obejrzałem 3 filmy Tarantino (każdy oceniłem na 9) i tak naprawdę są do siebie bardzo podobne w mojej ocenie. W każdym są długie i rozbudowane dialogi, strzelaliny i krew, no i przede wszystkim ten "tarantinowski" humor. No i poza tym wszystkie filmy są naprawdę porządne i moim zdaniem pod względem humoru jest naprawdę podobnie i rzeczywiście śmiesznie. Na każdym z jego filmów śmieję się równo ; J
Filmweb poleca..., miłego oglądania ; J Pamiętam jak kiedyś przypadkowo trafiłem na środek tego nieznanego wtedy dla mnie filmu i już zostałem do końca ; D
Jednak odrzuca mnie troche troche to ze tam sa jakies fakty historyczne a mnie historia nie interesuje i nie nawidze filmow o tym. Czy sie tym nie przejmowac ?
Ej, bez przesady, w końcu to filmy Tarantino ;D Faktów historycznych to tak naprawdę nie ma wcale, jedyne co to akcja, która dzieje się podczas II WŚ.
Oglądałeś może film "Gladiator" (również rewelacyjny i polecam razem z Filmwebem) ? To jest tak naprawdę film przygodowy, a nie historyczny, jak by się mogło wydawać. Akcja dzieje się w Rzymie prawie 2'000 lat temu i tyle ; P
Fakt śmieszny. Scena z workami- dawno się tak nie uśmiałam. No i rólka w jakiej siebie obsadził Tarantino hehe może malutka ale za to odegrał ją z hukiem.
W "Pulp Fiction" też miał niedużą, ale za to naprawdę fajną rolę ; D Natomiast w BW pojawia się na ekranie może przez 3 sek., więc wytęż wszystkie zmysły i może go dostrzeżesz ; )
A to mnie zaskoczyłeś bo nie zauważyłam go w BW. Będę musiała obejrzeć jeszcze raz ;)
Ja też nie zauważyłem, bo QT jest tam praktycznie niewidoczny i o jego udziale dowiedziałem się z obsady ; P
wpisz w googlach ''Bękarty wojny - online (2009) Lektor PL'' i wejdz na ten film na stronie cda i to jest w 25:14 :)
(tak mi sie wydaje)