Django

Django Unchained
2012
8,3 527 tys. ocen
8,3 10 1 526741
8,2 80 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Czy was też intryguje kim może być ta osoba? Co robi pośród "uroczych" pachołków psychopaty? Macie jakieś teorie lub
wiadomo coś na jej temat?
Cholera! Pojawiła się dwa razy na nie dłużej jak 2 sekundy a tak bardzo przykuła moją uwagę. Zastanawiałem się czy to nie
Uma Thurman skrywa się za tą chustą. Zapraszam do dyskusji bo temat ciekawy :)

ocenił(a) film na 5
Bolczenko

Ja przez moment myślałam, że to była ta siorka Leosia...

Bolczenko

Wystarczy sprawdzić pełną obsadę na stronie filmu - babeczkę nazwali "tropicielką". W całym filmie - najbardziej intrygująca, zgadza się :)

ocenił(a) film na 8
Bolczenko

Ależ mnie zaciekawiliście tą osobą. Tyle razy widziałam ten film i nigdy nie zwróciłam uwagi na tę postać. Możecie mniej więcej napisać w jakich momentach się ona pojawia?

ocenił(a) film na 10
Delicate_diamond

Pierwszy raz pojawia się gdy cała ekipa jedzie na plantację, Calvin każe wpuścić psy na biedaczka Dartaniana, drugi raz gdy Django już po całej aferze i wysadzeniu w powietrzę Quentina Tarantino wraca galopem nieco postrzelać, widzimy krótką scenę gdzie "tropicielka" ogląda starą fotografię. Potem prawdopodobnie obrywa kulkę, ale o ile dobrze pamiętam nie jest to pokazane a więc i nie do końca pewne :)

użytkownik usunięty
Bolczenko

Dobrze że Django ją zabił, bo już myślałem że przeżyje.

ocenił(a) film na 10
Bolczenko

Mnie też od pierwszego razu jak obejrzałam film zaintrygowała i do tej pory nie mogę rozstrzygnąć czy miała jakieś większe znaczenie czy po prostu nie wiem, Tarantino obiecał tej babce rolę czy po prostu zrobił to specjalnie, żeby się ludzie zastanawiali
Ale na pewno ją zabił? Bo nie jestem na 100% pewna...

ocenił(a) film na 8
Derry_Holmes

podejrzewam, że wycięli tą postać przy montażu filmu bo trwałby 4 godziny a ta scenka z fotką została, żeby nam jazdę zrobić :D ...że tak kotleta odgrzeje

ocenił(a) film na 10
yeticzek

Mogło tak być. Według mnie, byłaby znacznie ciekawszym przeciwnikiem niż jęczący bez jajec, prostak, nie umiejący wypowiedzieć Django ;). Znacznie, znacznie lepsza i ciekawsza! :)