Django

Django Unchained
2012
8,3 527 tys. ocen
8,3 10 1 527320
8,2 80 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Czy ktoś może zauważył, że (tak mi się wydaje) postać trzymająca siekierę w ręku i mająca zamaskowaną twarz w momencie kiedy bohaterowie jadą do rezydencji i zatrzymują się przy drzewie na którym siedzi zbiegły niewolnik, a który obsiadły psy to ... kobieta? Wyraźnie widać to w scenie kiedy Django rozprawia się z wszystkimi i ta sama postać siedzi w chacie z resztą bandy i przegląda zdjęcia na łóżku - też jest zamaskowana. To ewidentnie kobieta. Czyżby jakieś drzwiczki do spinoffu, czy ja mi się coś zamieniło w oczach???

ocenił(a) film na 10
pxe

To była Zoe Bell.

ocenił(a) film na 5
Mloda_Sowa

A co tam porabiała. Babka w grupie facetów? Taka zagrywka Tarantino? Normalnym bym tego nie nazwał, że kobiet w tamtych czasach zasówa sobie jakby nigdy nic wśród prostych i grubiańskich kolesi. Nie no nie łykam, co to miało być?

ocenił(a) film na 9
pxe

chyba ty.

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 9
pxe

;}

ocenił(a) film na 5
Finalny_Odbiorca

Błaha ha ha. Nie no gratuluje. Niezły wkład w dyskusje!

ocenił(a) film na 9
pxe

Chciałem cię po prostu nakarmić moimi słowami, trollu ;)

ocenił(a) film na 5
Finalny_Odbiorca

A przeglądnąłeś przynajmniej te urywki filmu o których pisałem po przeczytaniu mojego zapytania? Chyba nie, bo na 99% to jest babka. Ale nic. Najwyraźniej od tego prowadzenia "bloga", to ci się chyba intuicja zagubiła, ale niech i tak będzie.

pxe

ZAGADKA!

ocenił(a) film na 5
lilo_10

Ten Tarantino, to chyba na starość dziwaczeje ;)

ocenił(a) film na 10
pxe

zoe bell podobnie jak reszta z ekipy tropicieli jest kolezanka QT (są tam też savini i inni)
I tyle. Role po znajomości jak to w jego filmach

ocenił(a) film na 5
Mloda_Sowa

No i wszystko jasne. THX

ocenił(a) film na 10
pxe

Oczywiście jest możliwe, że QT coś tam z nią powycinał bo np w pierwszej wersji miała bardziej znaczacą rolę. Ale zginęła tak jak reszta ;)
Nie ma za co;)