Czy ktoś może zauważył, że (tak mi się wydaje) postać trzymająca siekierę w ręku i mająca zamaskowaną twarz w momencie kiedy bohaterowie jadą do rezydencji i zatrzymują się przy drzewie na którym siedzi zbiegły niewolnik, a który obsiadły psy to ... kobieta? Wyraźnie widać to w scenie kiedy Django rozprawia się z wszystkimi i ta sama postać siedzi w chacie z resztą bandy i przegląda zdjęcia na łóżku - też jest zamaskowana. To ewidentnie kobieta. Czyżby jakieś drzwiczki do spinoffu, czy ja mi się coś zamieniło w oczach???
A co tam porabiała. Babka w grupie facetów? Taka zagrywka Tarantino? Normalnym bym tego nie nazwał, że kobiet w tamtych czasach zasówa sobie jakby nigdy nic wśród prostych i grubiańskich kolesi. Nie no nie łykam, co to miało być?
A przeglądnąłeś przynajmniej te urywki filmu o których pisałem po przeczytaniu mojego zapytania? Chyba nie, bo na 99% to jest babka. Ale nic. Najwyraźniej od tego prowadzenia "bloga", to ci się chyba intuicja zagubiła, ale niech i tak będzie.
zoe bell podobnie jak reszta z ekipy tropicieli jest kolezanka QT (są tam też savini i inni)
I tyle. Role po znajomości jak to w jego filmach