To w zasadzie tyle.
haha, mialam te sama sytuacje :)
Ja też. Sam fakt, że forum tego filmu jest tak ubogie, o czymś świadczy.
Właśnie zrobiłam to samo ;) Masakra.
haha ja to samo XD za każdy razem, jak przypominam sobie o tym filmie, nie mogę uwierzyć, jak bardzo był zły
Można nie lubić polskich komedii romantycznych, ale bez przesady by praktycznie wszystkim dawać 1. Mało która jest naprawdę na wysokim poziomie, ale w wielu potrafię dostrzec pozytywy i jakiś fun z oglądania odnaleźć.
Oczywiście że tak. Tutaj jednak nie ma żadnych pozytywów.
Ja dostrzegłem. Podobała mi się gra Kożuchowskiej. Jej sceny z Cieślak i Zakościelnym były zabawne. A przede wszystkim bardzo lubię utwór o nazwie takiej jak tytuł filmu, który śpiewa Kasia Kowalska, więc to też rzutuje na sympatyczniejsze patrzenie. Zatorski głównie robi komedie romantyczne. Wiadomo, że "Nigdy w życiu" było stokrotnie lepsze, "Tylko mnie kochaj" również, ale ten film ma sympatyczną nutę, więc bez przesady z tymi jedynkami. To co w takim razie dać "Zamianie" z Wolszczak i Gąsowskim i paru innym dennym filmikom? Mnóstwo amerykańskiego romantycznego chłamu wręcz sięga mułu ze swoją żałosnością. Tym jedynki z przyjemnością można wystawiać.
Usmialam sie
Film oglądam 10 lat po premierze, ponieważ nie przepadam za polskimi romantykami a, że w telewizji nie było nic innego to padło na ten tytuł. Film nie porywa. Brakuje mnóstwa scen erotycznych, kajdanek,gadżetów itp. Główna bohaterka dość mocno opiera się milionerowi, chociaż to wynika chyba z tego, że na początku wzięła go za ochroniarza. Mimo później poznanej prawdy dalej brakuje intymności ukazanej na ekranie, tak więc dalsze "poczynania" bohaterów musimy sobie wyobrazić. Podsumowując "polski grey- dlaczego nie " XD i nie oceniajcie tego filmu tak źle. Polski polisz-kicz też w porównaniu do brazzers wypada gorzej , ale jednak ogląda się przyjemnie XD
Szanuję
Tak samo. Żałuję że nie ma ujemnej skali.
Zalogowałam się tylko po to,żeby dać Ci kciuka.