PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10024559}

Do granic

Upon Entry (La llegada)
2022
6,7 5,2 tys. ocen
6,7 10 1 5184
6,6 16 krytyków
Do granic
powrót do forum filmu Do granic

Bardzo dobry , krotki ,74min , hiszpanski. Trzymajacy w napieciu , teatralny ze wzgledu na kilka jedynie wnetrz i garstke aktorow thriller. Znakomite gra pary glownych atorow i zelazna reka trzymana rezyseria .Do gadania po .

ocenił(a) film na 7
seamek

Zepsute zakończenie. Mogli pozostawić otwarte.

ocenił(a) film na 8
KissOfDeath

Czyli do pogadania bo dla mnie ani nie zepsute ani nie zamkniete :))

ocenił(a) film na 7
KissOfDeath

Dla mnie zakończenie zrobiło film ;)

ocenił(a) film na 10
Ubikuki

Zgadzam się, zakończenie najlepsze. Spodziewałam się wielu scenariuszy ale na pewno nie takiego. Jestem usatysfakcjonowana.

ocenił(a) film na 3
seamek

Bardzo dobre w tym filmie jest właśnie to, że jest krótki. Skusiłem się po pozytywnych opiniach, ale żałuję. Osobiście się wynudziłem, nie wciąga nie czuje klimatu napięcia mimo, że aktorzy się starają. No i to zakończenie? Nie rozumiem skoro była mowa, że tylko ją mogą wpuścić.

ocenił(a) film na 8
Ipog

Raz, że oznacz spoiler, dwa, że połowa rzeczy, które im mówili na osobności to było podpuszczanie. Gdyby powiedziała, że ok, tak chce – to pewnie by tak się stało. Nie słyszymy jej odpowiedzi na to, ale prawdopodobnie powiedziała, że w takim razie nie.

ocenił(a) film na 4
Ipog

Mam podobne odczucia co do tego filmu, to bardziej dramat niż thriller. Znudzić mnie nie znudził, ale ani to wciągające ani napięcia to tam żadnego nie było, a już na pewno nie 100% adrenaliny jak obiecywał zwiastun. Trochę taki false marketing. Jako dramat ok.

ocenił(a) film na 8
Ipog

Nie było absolutnie mowy o tym, że tylko ją mogą wpuścić.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

Nie, nie było.

ocenił(a) film na 8

Powiedzieli, że jak nie chce nic już więcej mówić, to ona wychodzi, jego zostawiają celem dalszych pytań. Ale ona nie chciała wyjść bez niego.

Tylko_w_szpilkach

Dokladnie, postawili jej ultimatum, wpuszczają ją, ale samą albo nie wpuszczają ich wcale. Nie ma jej odpowiedzi w filmie, wiec mozna tylko wnioskować, ze sie nie zgodziła.