Bardzo dobry , krotki ,74min , hiszpanski. Trzymajacy w napieciu , teatralny ze wzgledu na kilka jedynie wnetrz i garstke aktorow thriller. Znakomite gra pary glownych atorow i zelazna reka trzymana rezyseria .Do gadania po .
Zgadzam się, zakończenie najlepsze. Spodziewałam się wielu scenariuszy ale na pewno nie takiego. Jestem usatysfakcjonowana.
Bardzo dobre w tym filmie jest właśnie to, że jest krótki. Skusiłem się po pozytywnych opiniach, ale żałuję. Osobiście się wynudziłem, nie wciąga nie czuje klimatu napięcia mimo, że aktorzy się starają. No i to zakończenie? Nie rozumiem skoro była mowa, że tylko ją mogą wpuścić.
Raz, że oznacz spoiler, dwa, że połowa rzeczy, które im mówili na osobności to było podpuszczanie. Gdyby powiedziała, że ok, tak chce – to pewnie by tak się stało. Nie słyszymy jej odpowiedzi na to, ale prawdopodobnie powiedziała, że w takim razie nie.
Mam podobne odczucia co do tego filmu, to bardziej dramat niż thriller. Znudzić mnie nie znudził, ale ani to wciągające ani napięcia to tam żadnego nie było, a już na pewno nie 100% adrenaliny jak obiecywał zwiastun. Trochę taki false marketing. Jako dramat ok.
Powiedzieli, że jak nie chce nic już więcej mówić, to ona wychodzi, jego zostawiają celem dalszych pytań. Ale ona nie chciała wyjść bez niego.