PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125512}

Dobry rok

A Good Year
2006
7,2 60 tys. ocen
7,2 10 1 59676
6,5 19 krytyków
Dobry rok
powrót do forum filmu Dobry rok

Hej mam pytanie... Czy ktoś z Was zapoznał się ze ścieżką dźwiękowa filmu? Wyjątkowo mi się spodobała... Szczególnie zakochałam się w trzech instrumentalnych kawałkach ('Le Coin Perdu', 'Wisdom', 'Max-A-Million') I tu moje pytanie: czy znacie może tytuły jakichś innych utworów utrzymanych właśnie w tym klimacie?
Są rewelacyjne :)

użytkownik usunięty
jowita3

Witam!
Dzisiaj właśnie na Canale+ znowu ogladalem ten cudowny film.
Ja zapamiętałem szczególnie jeden utwór - "Il faut du temps au temps" Makali'ego.
Gorąco polecam i pozdrawiam!
PS Jeśli chcesz nazwy innych piosenek z filmu, napisz.

Dzięki :) Również bardzo mi sie ten utwór spodobał, chociaż te instrumentalne kawałki są....niesamowite... :) Słucham ich przez cały czas :) Znam już całą ścieżkę dźwiekową "DR", ale chodzi mi o to, czy znasz jeszcze ścieżki dżwiekowe z innych filmów, utrzymane w podobnym klimacie, co "DR"... Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cię :)
A ogólnie jakie jeszcze ścieżki zrobiły na Tobie wrażenie, tzn. z jakich filmów?

ocenił(a) film na 9
jowita3

Witam, Jestem świeżo po obejrzeniu filmu i zachwyciła mnie muzyka. Czy mogę prosić o podanie ścieżki dźwiękowej "DR"?
Pozdrawiam serdecznie
P.S. Jeśli chodzi o ścieżki z innych filmów, to bardzo lubię ścieżkę z filmu "Wszystko za życie" oraz z filmu "Życie ukryte w słowach".

ocenił(a) film na 10
dora_g

Szukam soundtracku od czasu premiery filmu i nigdzie go znalezc nie moge - internet, empiki itd itp...

Czy moze ktos z was go ma???
Oczywiscie zalezy mi na calym, ale i zadowole sie czescia - pojedynczymi tytulami.

Bardzo bym prosil o kontakt - R3SUM3@gmail.com.
Pozdrawiam i dzieki

R3SUM3

Pierwsza rzecz jaką zrobiłem po obejrzeniu to ściągnąłem soundtrack :)

Znaleźć jest prosto:
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=Good+ Year+soundtrack+torrent

W razie problemów mogę się podzielić :)

użytkownik usunięty
jowita3

Faktycznie ścieżka dźwiękowa jest naprawdę super, rzadko spotykany timing jesli chodzi o utwory w
poszczegolnych czesciach filmu. Swietna produkcja. Ode mnie dyszka poszla. Dzieki za linka do soundtracka.
Pozdrawiam!