PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125512}

Dobry rok

A Good Year
2006
7,2 60 tys. ocen
7,2 10 1 59676
6,5 19 krytyków
Dobry rok
powrót do forum filmu Dobry rok

Może być fajny film. Lubię Russela Crowe. No i ta piosenka Athlete w trailerze :)

molko_2

ja też lubię Russella.... a piosenka akurat mi się nie podoba... ale trailer tak:) nie mogę się doczekać:D:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 8
Pin_up_Margolcia

tak, jeśli masz na myśli Alizee - też jej nie lubie - ale Athlete w drugiej części trailera już bardzo - Pozdrawiam :)

molko_2

noo... racja:P trailer jest naprawdę fajny:P ooooch nie mogę się doczekać.... no ale... w końcu do listopada chyba wytrzymam:P

molko_2

A ten kawałeczek na samym początku może ktoś zna ?

ocenił(a) film na 8
Weedoo

Alizee - 'Moi lollita' - jeśli dobrze pamiętam. Pozdrawiam

molko_2

chodzi mi o kawalek ktory leci przez pierwsze 5s

ocenił(a) film na 8
Weedoo

Przykro mi, ale nie wiem :| Może to jakiś utwór z soundtracku...

molko_2

Nie wiem o jaką piosenkę chodzi ale po obejrzeniu trailera zaczęłam się napalać.
Nowy film z Raskiem! Nareszcie!:))))

Jorjan

To jest "40 Ft" Franz Ferdinand z pierwszego albumu! Super piosena.

molko_2

byłam wczoraj na pokazie przedpremierowym,film świetny ,dowcipny,błyskotliwe dialogi,nie dłuży się chodź trwa 2 godziny.polecam można się pośmiać i zastanowić nad sensem istnienia,któż by tak nie chciał żyć ...

ocenił(a) film na 7
sylwiaa1

Masz rację, można się zastanawiać nad sensem istnienia...też bym chciał mieć takie dylematy, jak główny bohater - zostać obrzydliwie bogatym, najmłodszym wspólnikiem, jakiejś tam wielkiej korporacji, albo pędzić spokojny żywot(i winko:) w baśniowej okolicy, u boku cudnej nimfy, dodajmy, że również opływając w dostatek...Film przyjemny, ale nie ma co wymyślać - zwykła komedia romantyczna, nie odstająca w żaden sposób kanonów gatunku.