Ten film to katastrofa ja nie wiem czemu ma tak wysoka średnia specialnie poszedlem do kina po wysokich ocenach myślałem że będzie fajny A tu porażka nic się nie dzieje nuda Jeszcze nie kończąca się prawie 3 godziny straty czasu nie polecam i odradzam wszystkim zdecydowanie 1/ 10
Akurat w tym filmie działo się więcej niż w poprzedniku... :) Widocznie to nie jest kino dla ciebie skoro nie umiesz dojrzeć w filmie czegoś więcej niż zwykła akcja, byle się coś działo.
Każdy lubi w filmie coś innego i każdy ma do tego prawo. Nikt nie musi lubieć tych samych filmów co ty
Masz rację. Tak samo jak każdy ma prawo do dyskusji na temat swoich opinii. Do tego służą właśnie komentarze.
Następny szeryf ortografii się znalazł. Widzę że jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to czepia sie pisowni. Czemu Polak Polaka w łyżce wody by utopił. To jest portal filmowy i np mniej uzdolnieni ludzie też mają prawo oglądać filmy i wypowiadać się na ich temat. Po za tym nikt nie musi mieć takiego samgo gustu co ty i uszanuj czyjąś ocene.