PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=828339}

Doktor Sen

Doctor Sleep
2019
6,9 50 tys. ocen
6,9 10 1 49708
6,1 43 krytyków
Doktor Sen
powrót do forum filmu Doktor Sen

Bajka

ocenił(a) film na 1

Ten film to katastrofa ja nie wiem czemu ma tak wysoka średnia specialnie poszedlem do kina po wysokich ocenach myślałem że będzie fajny A tu porażka nic się nie dzieje nuda Jeszcze nie kończąca się prawie 3 godziny straty czasu nie polecam i odradzam wszystkim zdecydowanie 1/ 10

ocenił(a) film na 6
Konop1990

Akurat w tym filmie działo się więcej niż w poprzedniku... :) Widocznie to nie jest kino dla ciebie skoro nie umiesz dojrzeć w filmie czegoś więcej niż zwykła akcja, byle się coś działo.

The_Sider

Każdy lubi w filmie coś innego i każdy ma do tego prawo. Nikt nie musi lubieć tych samych filmów co ty

ocenił(a) film na 6
diavolo0801

Masz rację. Tak samo jak każdy ma prawo do dyskusji na temat swoich opinii. Do tego służą właśnie komentarze.

The_Sider

Dokładnie. Stąd mój komentarz

Konop1990

'Katastrofa" to jest Pańska interpunkcja. Dokładnie 1/10

Narabara

Następny szeryf ortografii się znalazł. Widzę że jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to czepia sie pisowni. Czemu Polak Polaka w łyżce wody by utopił. To jest portal filmowy i np mniej uzdolnieni ludzie też mają prawo oglądać filmy i wypowiadać się na ich temat. Po za tym nikt nie musi mieć takiego samgo gustu co ty i uszanuj czyjąś ocene.

ocenił(a) film na 5
diavolo0801

Zapomniałeś hasła do tego konta z którego był założony temat, czy jak?

RAC_79

heh to że ty masz kilka kont to nie znaczy że każdy musi.

ocenił(a) film na 5
diavolo0801

Absolutnie. Jestem szanowanym użytkownikiem Filmweb.

RAC_79

Taaa jak wy wszyscy

ocenił(a) film na 5
diavolo0801

Nie marudź, po prostu następnym razem nie pisz z multikonta.

RAC_79

po co w ogóle do mnie piszesz skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia. The bill

ocenił(a) film na 5
diavolo0801

^ Ładnie się podsumowałes. Trzymaj się.

RAC_79

Jesteś dowcipny jak taczka gnoju.